udgivelser

namaste

vejen tilbage til

naturlig balance

bøger

jeg har skrevet 3 bøger:

Hvorfor ikke?

YOGA - en vej til balance

balance med urter - en yogis husapotek udgivet på mit eget forlag, BALANCEN

yogabogen

YOGA - en vej til balance

er en bog om yogaens egentlige formål, hvis teoretiske del refererer til Vedaerne og bruger den oprindelige terminologi så tæt på kilderne som muligt og hvor den praktiske del introducerer øvelser af de enkelte trin og kommer med ideer til et sundere og mere bevidst liv.

 

i Vesten forbinder vi yoga med forskellige yogastillinger, men dette er blot et af 8 trin -de 7 andre trin er nødvendige og mindst lige så vigtige.

 

noget af det, der gør denne bog helt gennemført er de flotte illustrationer af træet og de 8 trin, som den super kreative yogini, Lene Ulrich har lavet...

 

 

læs hvad Hendes Verden skrev

om bogen HER

 

"jeg tror, at alle mennesker på et tidspunkt gennem livet hver vil støde på sin helt særlige bog – dette er bogen for mig!"

sagde Anne-lise Watland, en 86-årig stadig aktiv yogalærer

 

"Denne bog er en af de bedste på dansk

jeg har set!"

skriver Hartwig Quelle

www.yoga-uddannelse.dk

 

 

mit logo er inspireret af den universelle lyd, AUM, hvorfra universet ifølge Vedaerne opstod og deltes i modsætningerne yin og yang

 

 

Every book has a soul,

the soul of the person who wrote it,

and the soul of those

who read and dream about it.

- Carlos Ruiz Zafon

 

 

 

 

 

balance med urter - en yogis husapotek

er et opslagsværk med 108 af de mest almindelige frugter, grøntsager, krydderier og urter, vi finder i det danske køkken.

se undersiderne om de enkelte urter her

 

Der var engang en indisk guru, der gav sin elev en opgave, der viste sig at være umulig.

Han skulle gå ud i verden og finde en urt, der ikke var god for noget som helst! 2 år senere vendte eleven tilbage, tomhændet – han havde søgt overalt, men forgæves – der fandtes ikke en eneste plante uden virkning.

 

Urter kan enten være spiselige eller giftige, afhængig af dosis. Med dyb respekt for naturen, hvor hver eneste plante spiller hver sin helt enestående symfoni af virksomme stoffer, der samarbejder og virker på så uendelig mange måder, er der i BALANCE med urter – en yogis husapotek udvalgt 108 af de mest almindelige.

 

Udover at komme med brugbare idéer til at anvende urterne i hverdagen, præsenterer bogen mulighed for at få et større overblik over fx de vildledende B-vitaminer eller de mistænksomme E-numre.Vores helbred og velvære er i dag mere og mere i fokus og ernæringens betydning er efterhånden umulig at komme uden om.

 

Målet med denne bog er at gøre det sjovere og nemmere at spise sundt og inspirere men også motivere til at finde den indre heks eller troldmand frem, så vi igen kan lære at helbrede med naturen og gennem rigtig mad finde tilbage til vores egen naturlige balance.

 

bogen er udgivet i 3. opdaterede oplag, hvor jeg har tilføjet en udvidet oversigt over plantehormoner, syre/base-balancen og kostsammensætning bagerst i bogen.

 

læs Gyldendals anmeldelse af min urtebog HER

meditation - din guide til balance med meditativ yoga

 

DVD'en introducerer forskellige øvelser og præsenterer forskellige øvelser i både åndedræt, meditation og meditativ yoga.

programmet er særligt velegnet til dig, der har brug for værktøj til at mærke nuet og til alle, der synes, at det er udfordrende at sidde afslappet med ret ryg og meditere...

 

se traileren på DVD'en HER

læs hvad ELLE skrev om DVD'en HER

 

cd'en

meditativ yoga

med meditativ yoga lærer du at vende opmærksomheden indad for at blive bevidst om den indre verden af tanker og følelser samt at mærke dig selv igennem kroppen.

du får mulighed for at give slip på alt andet, slapper af og kommer tilbage til dig selv...

 

programmet er designet, som en overskuelig serie af dybe yogastillinger med fokus på afslapning, nærvær og meditation.

cd'en koster 129 kr.og kan bestilles HER

 

ॐ शान्तिःशान्तिःशान्ति:

 

DVD, CD og begge bøger kan købes i yogaudstyr.dk eller soulbooks.dk

 

bøgerne kan købes

som e-bøger

her

 

samt lånes på biblioteket

copyright © 1992-2019 meditativ yoga ved balancen.net - Britt Søndergaard