gudinde retreat

namaste

gudinde retreat
gudinde yoga retreat

en opladende og opløftende weekend fyldt med meditativ yoga, hvor vi chanter og i eventyr lærer om hindugudernes symbolik og betydning - til alle kvinder, men særligt dig som kan li' at chante og er nysgerrig på mantraer og filosofien bag...


denne smukke bindingsværksgård ligger med skoven som baghave op ad Tisvilde hegn, hvor vi samtidig kan udnytte de skønne omgivelser i den friske danske natur og gå tur i skoven eller ned til kysten langs standen.


vi vil dyrke meditativ yoga ovenpå i den fine yogashala på 1.sal, som har gode rammer til vores lyd- workshop og chanting ikke mindst i forhold til akustikken.

læs mere i lydens magi


guden, Ganesha til hvem der er knyttet flere eventyr end nogen, er altid med mig rundt i verden og på alle mine retreats - bl.a. dette vil blive forklaret.

 

vi har hele gården for os selv og jeg har på opfordring sat et særligt program op med fokus på chanting og hindugudernes betydning.


alle workshops vil derfor handle om yogafilosofi og hinduguder med chanting, eventyrsfortælling og forklaring på symbolik.


Stuebjerggård er omgivet af en smuk stor have beliggende op og ned ad  Tisvilde hegn i bil kun 50 minutter fra København.hvem kan være med?

gudinde retreatet er sat op i den mørke tid af året, hvor vi har særligt brug for at lukke lys ind - da gården er ejet og indrettet af en musiker, er det oplagt at vi har fokus på lyd og vi udnytter faciliteterne ved at chante - fredag aften med en lydmeditation i forhold til chakraerne og lørdag aften med kirtan...retreatet er til dig, der har lyst til at lade op med en masse meditativ yoga, lydhealing, chanting, nærværende hyggeligt samvær og stille perioder i smukke omgivelser...TILMELDING

tilmelding sker ved indbetaling af depositum = kursets pris på reg. 0516 og kontonummer 0000227731 - angiv e-mail og retreat UGE


AFMELDING

- op til en måned før kursets start tilbagebetales depositum minus 15% i administration

- mindre end en måned før refunderes 50% af depositum ved afmelding

- mindre end to uger før kursets start betyder hele depositum er tabt


Du har så meget kraft som underviser, mentor og kvinde - det er meget inspirerende og befriende at co-create og være modtagende kursist på dine retreats.
Hanne juni 2019


Tusind tak til dig Britt; for din ihærdige indsamling af kundskab, at du vil dele den med os, og din evne til at formidle med en så indbydende indstilling. Du åbner en verden, helt ind i vores krops inderste gemmer.

Under mine fem tibetanere et par dage efter følte jeg, ambitionerne i min krop om at ville lykkes, tilstede for første gang i flere år.


Mit hjerte er åbnet på klem, en proces er startet som ikke går at stoppe, føler ikke den bliver dikteret men en naturlig nysgerrighed styrer forløbet og jeg glæder mig til at se den retning det tager, tak fordi I allesammen delte af jer selv, og tusind tak for at du tog fat i mig, og hjalp mig bare gøre det; 
 
 
 
 
 

gudinde retreatet 

(kun for kvinder)

til dig som ønsker at lære om de forskellige guder og gudinder og i eventyr får en forståelse for, hvordan Shiva's partner Shakti er inkarneret som de forskellige gudinder, der hver repræsenterer sit, alle sider i os kvinder.


stuebjerggård refugium

UGE 47

gudinde weekend

fredag den 20. - søndag den 22. november

fredag

ankomst fra kl. 14 og indlogering inden

meditativ yoga kl. 17-19

velkomstmiddag kl. 19.30

chakra og lydmeditation kl. 21 


lørdag

særlig meditativ morgenyoga kl. 7-9

brunch kl. 9

gudindeworkshop kl. 11-13

mauna-stilhed kl. 15-17

frokost kl 13

yoga kl. 17-19

middag kl. 19

chanting og kirtan med special guests kl. 21


søndag

særlig meditativ morgenyoga kl. 7-9

brunch kl. 9.15

check ud senest kl. 12


lørdag eftermiddag bruges stilletiden mauna til fordybelse og fokus på indre ro - læs om at faste sindet på bloggen - de fleste vælger nok at gå ind tur i skoven eller ned til vandet gennem Tisvilde hegn...rent praktisk

PRISER

weekend kurset med 12 timers undervisning inkl. materialer, workshops koster i alt kr. 1.500

du tilmelder dig og sikrer dig pladsen på holdet ved at overføre 1.500 kr. for kurset til 0516 0000227731


selve opholdet betales senest 1 måned før ved at overføre til 0545-292262 inkl. fuld kost/logi: 
enkeltværelse: 2.480 kr.
deleværelse: 2.165 kr. pr. person

inkl. slutrengøring + 100 kr. pp for linned.
copyright © 1991-2020 meditativ yoga ved balancen.net - Britt Søndergaard