midsommer

ved midsommertide

yogini's only!!

midsommer retreat

en pause i livet...

midsommeren 2016 bød for første gang på et hekseretreat selvfølgelig - women only !!


læs blogindlægget gudinde eller heks om balancen mellem det at rumme heksen og holde kontakt med gudinden i os kvinder.


det er blevet en god tradition lige siden at mødes i et søsterligt fællesskab ved midsommer, hvor vi fejrer sommersolhverv og får kontakt med den indre heks.


udover en masse yoga er der et ganske særligt program med stille stunder til at vende opmærksomheden indad samt ceremonier med chanting, sharing og forskellige øvelser til at skabe følelsen af søsterskab og connection.


strandgården appellerer til fortroligt yogisk samvær med hyggelige fællesarealer, pejsestue og spisekøkken, der er åbent 24/7 og som gør, at stedet egner sig til fordybende workshops.


vi dyrker yoga indenfor i en dejlig yogashala, hvis ikke vi har vejrguderne med os og ellers er vi sikkert helt nede på strandstien med udsigt til kysten, se coverbilledet.

her (ses ovenover i forgrunden) er en fin bålplads til vores indledende heksecirkel i aftenens ildceremoni, hvor vi med forskellige ritualer giver slip på gammelt og planter nye frø.


Strandgården ligger helt nede ved Østersøen og tæt ved en af de bedste strande på Møn, Raabylille Strand.
Tusind tak for en ualmindelig dejlig weekend. Jeg var helt rørt i går, da jeg kom hjem – taknemmelig for din introduktion til yoga. Det gjorde bare så godt´på krop og sjæl.
Bitten


Det var ikke mindre end fantastisk!! Det er det bedste jeg gjort for mig selv, udover selvfølgelig at starte på yoga, og blive vegetar.

Når hverdagen er hektisk, med små børn, arbejde og den daglige logistik, så var denne weekend alt hvad jeg trængte til. En weekend med kun mig selv i fokus, og at komme hel ned på jorden, og få både kroppen og hovedet ned gear.
8 timers yoga på 3 dage, det er bare så dejligt, man kunne virkelig mærke at man rykkede sig både i krop og sind, meget mere end man nogensinde kommer af den ugentlige undervisning.
For mig var det også et spørgsmål om at få lidt alene tid (da jeg var afsted uden veninde). Så da Britt foreslog at vi skulle gå en tur i naturen, gerne alene og uden at tale med nogen, så var det lige det jeg trængte til. Normalt når jeg går en tur, så har den enten en bestemt destination eller formål, og også tit sammen med andre, som man så snakker med. Så denne tur var noget helt specielt. Jeg gik bare i et meget langsomt tempo ned til stranden, nogen gange lukkede jeg øjnene og bare hørte mine fødder mod underlaget. På stranden satte jeg mig ned og kiggede på og lyttede til havet. Der sad jeg så i 30 minutters tid, og bare lavede ingenting, som Britt siger "Du skal ingen steder hen". Det var balsam for min sjæl.
Al den ro som jeg fik skabt inden i på denne weekend, har jeg fået taget med mig hjem, og prøver at vedligholde den vedhjælp af de værktøjer vi lærte af Britt. Så i øjeblikket føles det som at jeg går rundt på vat og at verden er lyserød!!

Det var helt igennem fantastisk, alle burde unde sig selv at tage afsted på sådan en weekend!!!
Jeg kan kun anbefale det!!!

Tusind tak til dig Britt fordi du er dig, og giver mig så meget ro inden i, og et afslappet syn på verden omkring mig!!!
Janne 

midsommeren 2021

UGE 25

fredag den 25. - søndag den 27.juni

tidligere var det opfattelsen, at midsommeren var fyldt med magiske naturkræfter, både onde og gode - alle urter og kilder var særligt hellige, og det var tradition at opsøge helbredende kilder og plukke magiske urter i denne særlige tid.


til midsommer holder vi et ganske særligt YOGINI retreat, hvor vi finder amuletter ude i naturen, introducerer surma og åbner det 3.øje.vi samler urter og drikker en særlig bryg bestående af bla. hyldeblomst og hybenroser, bruger indisk dhoop, peruviansk palo santo og anden naturlig røgelse.


program

fredag den 25.juni

ankomst inden

meditativ yoga kl. 17-19

velkomstmiddag kl. 19.15

tratak og meditation kl. 21-22


lørdag den 26.juni

særlig morgenyoga kl. 7-9

brunch kl. 9.15

urteworkshop kl. 11-13

mauna - stilhed kl. 15-17

yoga kl. 17-19

middag kl. 19.15

ildceremoni kl. 21-22


søndag den 27.juni

yoga kl. 7-9

brunch kl. 9.15

sharing inden afrejse kl. 11Kære Britt
Tusinde tak for en fantastisk weekend. Det var en meget stor oplevelse!

Jeg mærker virkelig roen i kroppen og i sindet. Du er bare fantastisk at blive undervist af. Bare jeg boede tættere på dig, så jeg kunne komme tit.

Jeg har haft stress og har sovet rigtig dårligt igennem 10 år. Søvnen har jeg ikke fået på plads endnu; stressen er jeg blevet meget bedre til at håndtere efter jeg har været hos en dygtig coach.

Med det jeg nu mærker efter intensiv yoga i denne weekend, tænker jeg at yogaen vil kunne gøre rigtig meget, da den jo arbejder på flere planer. Kan mærke jeg har meget mere ro i sindet i dag og meget mere overblik.

Men der skal jo nok mere til end en gang om ugen, hvis det virkelig skal rykke på min psyke og søvn.

Jeg går som sagt til yoga en gang om ugen og er rigtig glad for det, men det går ikke så dybt som din yoga. Jeg kom meget mere ind i mig selv med den måde du underviser på.Det er helt sikkert, at det ikke er sidste gang du har set mig. Jeg er så lykkelig for at jeg fandt dig. Det virkede tilfældigt at jeg fandt din bog (YOGA - en vej til balance), men der var helt sikkert en større mening med det.

Jeg vil glæde mig så meget til næste gang jeg kan komme ind til dig, og komme med en anden gang på retreat.

Elizabeth


rent praktisk

Strandgården er en smuk velholdt gård med stråtag og bindingsværk, ideelt beliggende helt nede ved Østersøen og en af Møns bedste strande, Raabylille Strand.


gården er velegnet til yoga retreats med en skøn yogashala, hyggelige fællesarealer med pejsestue og spisekøkken i en hjemlig atmosfære - perfekte rammer til hyggeligt nærvær og fordybelse.


der er 12 på holdet og 14 værelser med først til mølle-princippet.

OPHOLDET med kost & logi    =  1.100 kr.

enkeltværelse mod tillæg på 200 kr. pr nat.

betales ved bankoverførsel til strandgårdens konto

Anastasis ApS SkjernBank

7780-0006258388

en uge inden retreatet - slutrengøring 100 kr. pr person.


KURSET inkl.materialer + al undervisning = 8 timers yoga + 3 workshops = 1.500 kr.


TILMELDING

tilmelding sker ved indbetaling af depositum = kursets pris på reg & kontonr.: 0516-0000227731

- angiv e-mail og retreat UGE.


AFMELDING

- op til en måned før kursets start tilbagebetales depositum minus 15% i administration

- mindre end en måned før refunderes 50% af depositum ved afmelding

- mindre end to uger før kursets start betyder hele depositum er tabt

 
 
 
 
 

Yogaferie i miniudgave.
Det er ikke en mulighed for hvem som helst at tage på en eller flere ugers yoga ferie i eksotiske omgivelser. Og for os, er det fantastisk at få muligheden for en dejlig weekend i nærområdet, hvor vi kan snuse til de både fysiske og mentale oplevelser, der er forbundet med et yoga retreat.

Yoga handler om at være fuldstændig til stede og overgive sig til nu’et, og det kan man godt på en weekend.


I begyndelsen af juli deltog vi på Britt Søndergaards yoga weekend, der blev afholdt på Vandrehjemmet Nordlejr ved Store Dyrehave i Hillerød.

Det var fantastisk vejr, og vi kunne lave samtlige sessions under åben himmel, og det var en god dimension at få med – at blive et med omgivelserne.


Britt har en utrolig evne til hele tiden at tilpasse programmet til såvel deltagere som til omgivelserne, så man får en helhedsoplevelse og glider ud af dagligdagen og ind i en ren væren. Krop og sind kommer i balance. Har man først oplevet denne tilstand, bliver det lettere at genkalde sig den.


Heldigvis har Britt flere retreats på programmet både i Danmark og i udlandet. Jeg glæder mig meget til det næste, som jeg skal med på.
skrev annette efter sit andet retreat sommeren 2011