shanti efterår

namaste

shanti
efterårs
retreat

meditativt yoga retreat

en pause i livet med dig selv i fokus


rammerne på et stille retreat er vigtige, hvor vi her på dette nye SHANTI RETREAT er omgivet af den rene natur væk fra støj og alt det, der ellers stresser os.


dette dejlige nye yogacenter giver de bedste betingelser for sådan et retreat, hvor man føler sig hjemme med gode muligheder for at slappe af indendøre.


Shanti Retreat er en smuk nyrenoveret gård som skabt til stille retreats med ideelle rammer til, at man kan hygge sig sammen i fællesarealer, der indbyder til fortroligt samvær.


Shanti Retreat har en dejlig stor have med flere græsplæner og gamle smukke frugttræer, der med små hyggekroge indbyder til en stille stund, se flere billeder på galleriet.


transport til Shanti Retreat

centret er knap 2½ times kørsel fra København

Shanti Retreat
Spodsbjergvej 275
5900 Rudkøbingmed det offentlige fra København tager det knap 3 timer med tog til Nyborg og videre med bus #930 til Rudkøbing, der ligger 5 km fra yogacentret.

vi plejer at finde ud af at følges, eller arrangere man bliver hentet - og ellers koster en taxa 100 kr.


Mange tak for en fantastisk weekend. Det var virkelig lige hvad jeg trængte til. Jeg nød hvert et minut. Det var dejligt at møde de andre søde mennesker, der deltog og nyde naturen omkring Polaris og så tæt på min hjemby. Jeg har følt mig flyvende i dagene efter. Min mave har det bedre - kan jeg se og især mine lunger har åbnet sig på en helt ny måde, jeg føler at jeg kan få måske 10-15% mere ud af mine lunger i yderområderne. Jeg mærkede det især på min løbetur i mandags. Derudover var det rigtig dejligt at lære dig at kende, din ro og overskud smitter af på mig. Jeg var meget glad for vores snakke og følte mig meget godt tilpas i dit selskab.

jævndøgnsretreatet 2019program for weekenden

fredag den 23.oktober

ankomst fra kl. 14 og indlogering inden

meditativ yoga kl. 17-19

velkomstmiddag kl. 19.30


lørdag den 24.oktober

de 5 meditative tibetanere  kl. 7-9

morgenmad kl. 9

workshop kl. 11-13

frokost kl. 13 - fri

mauna - stilhed kl. 15-17

yoga kl. 17-19

middag kl. 19.15


søndag den 25.oktober

de 5 meditative tibetanere kl. 7-9

brunch kl. 9.30

afrejse inden kl. 12


i løbet af retreatet er perioder i stilhed/mauna lørdag eftermiddag og inden yoga både morgen og eftermiddag...stilheden ses som at faste sindet for at få ro indeni - på et stille retreat forsvinder støjen og det,

der forstyrrer vores naturlige tilstand af fred og glæde

genoplad batteriet på et meditativt yoga retreat med   afslapning i naturskønne omgivelser

stille efterår oktober 2019:
Tak for en dejlig yoga retreat. Dejlig inspirerende motiverende og karismatisk undervisning - det var en fornøjelse at møde dig og høre om din enorme viden og indsigt omkring yogaen mmm - tak ! KH Morten (Bagsværd yogaskole)


tak for en skøn weekend, skrev Henriette

Tusind tak Britt for endnu en sund og skøn weekend for krop og sjæl. Tak for vidunderlig mad til Rikke, vi spiser rester nu her til aften. Namaste - vi ses igen, skrev Camilla


Endnu engang tusinde tak for en helt fantastisk dejlig yoga weekend. Hvor har vi bare nydt det. SÅ taknemmelige.
skrev Elizabeth & Carsten, som ses midt på billedet nedenfor - de har gjort det til en fast tradition at være med på et stille retreat hvert efterår... 
 
 
 
 
 

UGE 43 - en enkelt ledig plads

stille efterårs retreat på den gamle charmerende landsbyskole omdannet til yogacentret, Shanti Retreat

fredag den 23. - søndag den 25.oktober


rent praktisk

retreatet foregår på Langeland, hvor vi skal bo på det helt nye yogacenter


SHANTI RETREAT ligger på sommerfugleøen Langeland i det Sydfynske Øhav i naturskønne omgivelser og gåafstand til en dejlig sandstrand og en hyggelig lille havneby. Retreatet består af flotte historiske bygninger samt en paradisisk have med gamle frugttræer og et væld af smukke blomster og planter.
Navnet ”Shanti” stammer fra Sanskrit og betyder fred og indre ro. Som navnet antyder er rammerne her på Shanti Retreat perfekte til fysisk og mental rekreation.


gården består af 14 værelser, der fordeles efter først til mølle-princippet.


med plads til 15 på holdet vælger de fleste at bo alene til blot 75 kr. mere pr. døgn - men man kan også dele - alle rare moderne værelser med badeværelser/wc på gangen.


Shanti Retreat har en stor yogashala på 140 m2, en spisestue, hvor der kan sidde op til 30 personer samt en rummelig dagligstue med pejs. Der er et stort køkken med spiseplads, et tekøkken og 4 badeværelser, som vi deler med mulighed for enkeltværelse, delt dobbeltværelser samt et enkelt 3-sengsværelse. 


Shanti Retreat er bogstavelig talt skabt til formålet, som en vesterlandsk ashram, så alle indendørs områder er skofrie og vi anbefaler at medbringe tykke sokker eller indesko til at hygge indendøre.


vi håber, at vejrguderne vil være med os, så efteråret stadig vil byde på mildt vejr med gyldne farver og vi også kan komme ud og nyde den skønne have og omgivelserne i den forfriskende danske natur.


opholdet er med fuld forplejning, hvor yogacentret står parat med mad efter yoga og vi kan glæde os til at blive forkælet med lækker sund vegetarmad.

prisen for fuld kost og logi kr. 800 i døgnet.


kurset med 11 timers undervisning inkl. workshop koster 1.400 kr.

workshoppen om lørdagen handler om chakraer i forhold til efterårets farver og yogaens 8 trin, se her

opholdet med kost og logi, sengelinned, håndklæde og slutrengøring i alt 1.600/1.750 kr. betales ved bankoverførsel direkte til Shanti retreat 14 dage inden retreatets start.

enkeltværelsestillæg: 75 kr. pr nat


TILMELDING

tilmelding sker ved indbetaling af depositum = kursets pris på 1.400 kr.

på reg. og kontonr. 0516-0000227731

- angiv e-mail og UGE 43

selve opholdet betales direkte til Shanti Retreat inden kursusstart


AFMELDING

- op til en måned før kursets start tilbagebetales depositum minus 15% i administration

- mindre end en måned før refunderes 50% af depositum ved afmelding

- mindre end to uger før kursets start betyder hele depositum er tabt

copyright © 1991-2020 meditativ yoga ved balancen.net - Britt Søndergaard