shanti efterår

sadhana 
efterårs yogaskole

sadhana yogaskolen

yogaskolen er til dig, der ønsker at lære mere om yoga som en anvendelig filosofi med praktiske redskaber til et moderne yogiliv.

hver dag er der 2 timers undervisning i yogafilosofi med udgangspunkt i yogaens 8 trin.


rammerne er vigtige, hvor vi her på Langelands gamle landsbyskole, SHANTI RETREAT er omgivet af ren natur langt væk fra alt det, der ellers stresser os.


selvom vi dyrker yoga, spiser og bor sammen, øver vi os i hver især at være tro mod os selv, trække vores grænser og integrere yogaen som en mere bevidst måde at leve på udenfor måtten.


det er anbefalet at føre sadhana-dagbog med fokus på niyamas, hvilke grænser du arbejder på at flytte, som fx hvilken angst der skal overvindes og hvad du nu mærker, du skal arbejde med i forhold til dig selv... mere om SADHANA 


dette dejlige yogacenter giver de bedste betingelser for en yogaskole/ashram hvor man føler sig hjemme med gode muligheder for at slappe af indendøre.


Shanti Retreat er en smuk nyrenoveret gård som skabt til et fælles yogiliv med ideelle rammer til, at man kan hygge sig sammen i rare fællesarealer, der indbyder til fortroligt samvær.


Shanti Retreat har en dejlig stor have med flere græsplæner og gamle smukke frugttræer, der med små hyggekroge indbyder til en stille stund, se flere billeder på galleriet.


transport til Shanti Retreat

centret er knap 2½ times kørsel fra København

Shanti Retreat
Spodsbjergvej 275
5900 Rudkøbingmed det offentlige fra København tager det knap 3 timer med tog til Nyborg og videre med bus #930 til Rudkøbing, der ligger 5 km fra yogacentret.

vi plejer at finde ud af at følges, eller arrangere man bliver hentet - og ellers koster en taxa 100 kr.


Mange tak for en fantastisk weekend. Det var virkelig lige hvad jeg trængte til. Jeg nød hvert et minut. Det var dejligt at møde de andre søde mennesker, der deltog og nyde naturen omkring Polaris og så tæt på min hjemby. Jeg har følt mig flyvende i dagene efter. Min mave har det bedre - kan jeg se og især mine lunger har åbnet sig på en helt ny måde, jeg føler at jeg kan få måske 10-15% mere ud af mine lunger i yderområderne. Jeg mærkede det især på min løbetur i mandags. Derudover var det rigtig dejligt at lære dig at kende, din ro og overskud smitter af på mig. Jeg var meget glad for vores snakke og følte mig meget godt tilpas i dit selskab.

jævndøgn


program

ankomst og indlogering inden

meditativ yoga kl. 17-19

middag kl. 19.15
meditation med tratak kl. 21.00
hari om tat sat kl. 22.22


dagens SKEMA

meditation, pranayama, yoga kl. 7-9

olietygning
brunch kl. 9.30

yogafilosofi kl. 11-13

frokost 

mauna - stilhed kl. 15-17

yoga kl. 17-19

middag kl. 19.30

meditation med tratak kl. 21.00

hari om tat sat kl. 22.22

hver dag på nær onsdag formiddag...


afrejsedag - søndag den 24.oktober

meditation, pranayama, yoga kl. 7-9

olietygning
brunch kl. 9.30 med sharing

afrejse inden kl. 12


formiddagsklasserne handler om yoga som en anvendelig filosofi og en vej til selvrealisering med udgangspunkt i yogaens 8 trin


efter middagen tændes pejsen og stilheden sænker sig, hvor vi slutter dagen af i ilden og stearinlysets skær med stille meditation og tratak = koncentration på lyset. Negative følelser skrives ned på en lap papir og brændes i et lille ild-ritual...


vi laver en smuk efterårsmandala med røde og gyldne blade,
blomster og kogler stilheden ses som at faste sindet for at få ro indeni - med et stabilt afbalanceret skema af faste sunde rutiner og måltider forsvinder det,

der forstyrrer vores naturlige tilstand af fred og glæde

genoplad batteriet på et meditativt yoga retreat med   afslapning i naturskønne omgivelser

 
 
 
 
 


shanti efterår på Langeland oktober 2020

Kære Britt 

Af hjertet tak for en vidunderlig weekend 🧘🏼‍♀️🧘🏼‍♀️🙏🙏. Jeg har fået så meget ud af det ❤️❤️

(.....) Og så måtte du jo gerne lige sende links til dine bøger 😉😉❤️❤️
Bedste hilsner Lise


stille efterår oktober 2019:
Tak for en dejlig yoga retreat. Dejlig inspirerende motiverende og karismatisk undervisning - det var en fornøjelse at møde dig og høre om din enorme viden og indsigt omkring yogaen mmm - tak !
KH Morten (Bagsværd yogaskole)


tak for en skøn weekend, skrev Henriette

Tusind tak Britt for endnu en sund og skøn weekend for krop og sjæl. Tak for vidunderlig mad til Rikke, vi spiser rester nu her til aften. Namaste - vi ses igen, skrev Camilla


Endnu engang tusinde tak for en helt fantastisk dejlig yoga weekend. Hvor har vi bare nydt det. SÅ taknemmelige... 
skrev Elizabeth & Carsten, der har været med mange gange

en pause i livet med dig selv i fokus

uge 41 + 42 2021

fredag den 15. -  søndag den 24.oktober
der er en voksende interesse i få yogaen ind i livet udenfor yogamåtte, SADHANA 

derfor tilbydes her et forløb som i en vesterlandsk ashram med op til 9 døgn.


stille efterårs retreat på den gamle charmerende landsbyskole omdannet til yogacentret, Shanti Retreat

skolernes efterårsferie
fredag den 15. - søndag den 24.oktober


rent praktisk

retreatet foregår på Langeland, hvor vi skal bo på det helt nye yogacenter


SHANTI RETREAT på Langeland i det Sydfynske Øhav i naturskønne omgivelser og gåafstand til en dejlig sandstrand og en hyggelig lille havneby. Yogaskolen består af flotte historiske bygninger samt en fin have med gamle frugttræer og et væld af smukke blomster og planter. Navnet ”Shanti” stammer fra Sanskrit og betyder fred og indre ro. Som navnet antyder er rammerne her på Shanti Retreat perfekte til fysisk og mental rekreation.


gården består af 14 værelser, der fordeles efter først til mølle-princippet.


med plads op til 21 på holdet vælger de fleste at bo alene til blot 75 kr. mere pr. døgn - men man kan også dele - alle rare moderne værelser med badeværelser/wc på gangen.


Shanti Retreat har en stor yogashala på 140 m2, en spisestue, hvor der kan sidde op til 30 personer samt en rummelig dagligstue med pejs. Der er et stort køkken med spiseplads, et tekøkken og 4 badeværelser, som vi deler med mulighed for enkeltværelse, delt dobbeltværelser samt et enkelt 3-sengsværelse. 


Shanti Retreat er bogstavelig talt skabt til formålet, som en vesterlandsk ashram, så alle indendørs områder er skofrie og vi anbefaler at medbringe tykke sokker eller indesko.


vi håber, at vejrguderne vil være med os, så efteråret stadig vil byde på mildt vejr med gyldne farver og vi også kan komme ud og nyde den skønne have og omgivelserne i den forfriskende danske natur.


opholdet er med fuld forplejning, hvor vores kok står parat med hjemmebagte boller efter morgenyoga med hjemmelavet humus til frokost madkurven og vi kan glæde os til at blive forkælet med lækker tit eksotisk vegetarmiddag.


selve kurset med 6 timers undervisning + olietygning/tratak koster 700 kr. om dagen inkl. alt.
2.100 kr. for en weekend de 2 første/sidste døgn

pr. ekstra dag kr. 700

1 uge kr. 4.000
hele perioden = 9 døgn kr. 5.000 = i alt 50 timer

ॐ certifikat udstedes ved 50 timer ॐ
rekvirer nærmere info HER


opholdet med logi, sengelinned, håndklæde, leje af yogashala, opvarmning og slutrengøring i alt 400/475 kr. i døgnet betales ved bankoverførsel direkte til Shanti retreat 21 dage inden kursets start.

enkeltværelsestillæg: 75 kr. pr. nat
maden kommer oveni til 250 kr. i døgnet - betales direkte til kokken på mobile pay.


TILMELDING

tilmelding sker ved indbetaling af depositum = 2.100 kr for en weekend + 700 kr pr. ekstra kursusdag på reg. og kontonr. 0516-0000227731

- angiv e-mail og UGE 41/42


AFMELDING

- op til en måned før kursets start tilbagebetales depositum minus 15% i administration

- mindre end en måned før refunderes 50% af depositum ved afmelding

- mindre end to uger før kursets start betyder hele depositum er tabt