skovhusyogaskovhus retreat

på Stevns


skovhus retreat

en pause med dig selv i fokus...

der har været ønsker om yogaophold, hvor man bor sammen som i en indisk ashram.

i et fællesskab med plads til indadvendthed, fordybelse og indre ro.

skovhuset på Stevns har perfekte rammer for vores retreat.

begge køn er velkomne!


Skovhuset på Stevns 

rammerne på et retreat er vigtige, hvor vi her i feriebyen på Stevns er omgivet af marker og natur langt væk fra byens lys og støj - ideelt til formålet!

denne fine ferieby giver de bedste betingelser for et stille retreat i den mørke del af året.


vi bor luksuriøst med adgang til køkken 24/7.

om dagen står vi selv for sund brunch efter morgenyoga, samt rugbrød, hummus mm til at smøre en sund madkurv og tage med på tur, fx ad stien ned til kysten blot 6oo meter væk - mens vi får leveret mad om aftenen, der står parat efter aftenens yoga...


alle værelser støder ud til husets store spisestue og yogashala med gulvvarme og lige bagved huset har vi mulighed for at lave en særlig meditation efter middagen udenfor under åben himmel i Skovhusets eget vildmarksbad. 
dette er en særlig stor oplevelse i det mørke kolde vinterhalvår, hvor man ligger i det 42 grader varme vand, hvis vi er heldige med udsigt til stjernerne...


program for weekenden

fredag

ankomst fra kl. 15 og indlogering inden

meditativ yoga                    kl. 17-19

velkomstmiddag                 kl. 19.30

 

lørdag

de 5 meditative tibetanere  kl. 7-9
olietygning

morgenmad                            kl. 9.30

workshop                                kl. 11-13

frokost                                     kl. 13
mauna - stilhed                     kl. 15-17

yoga                                         kl. 17-19

middag                                    kl. 19.30
meditation i vildmarksbadet måske under stjernerne


søndag

de 5 meditative tibetanere  kl. 7-9

olietygning
brunch                                     kl. 9.30

afrejse senest kl.                     kl. 11

 


på sådan et stille retreat forsvinder støjen og det, der forstyrrer vores naturlige tilstand af indre ro og glæde.


i denne weekend er der mulighed for at genoplade batteriet med masser af fordybende, meditativ yoga med meditation både inde og ude i Skovhusets eget vildmarksbad, hvis vi er heldige under stjernerne...


løbet af retreatet er der perioder i
stilhed/mauna.


transport til Stevns

Stevns Ferieby ligger kun 1 times kørsel fra København i bil eller 1½ km fra stationen med busstoppested lige udenfor indgangen.

så man kan ankomme med det offentlige med toget via Køge.
tit finder vi dog ud af at følges...


en pause i livet med dig selv i fokus, hvor kontakten med en indre ro genetableres...Kære Britt
Tusinde tak for en fantastisk weekend. Det var en meget stor oplevelse!

Jeg mærker virkelig roen i kroppen og i sindet. Du er bare fantastisk at blive undervist af. Bare jeg boede tættere på dig, så jeg kunne komme tit.

Jeg har haft stress og har sovet rigtig dårligt igennem 10 år. Søvnen har jeg ikke fået på plads endnu; stressen er jeg blevet meget bedre til at håndtere efter jeg har været hos en dygtig coach.

Med det jeg nu mærker efter intensiv yoga i denne weekend, tænker jeg at yogaen vil kunne gøre rigtig meget, da den jo arbejder på flere planer. Kan mærke jeg har meget mere ro i sindet i dag og meget mere overblik.

Men der skal jo nok mere til end en gang om ugen, hvis det virkelig skal rykke på min psyke og søvn.

Jeg går som sagt til yoga en gang om ugen og er rigtig glad for det, men det går ikke så dybt som din yoga. Jeg kom meget mere ind i mig selv med den måde du underviser på.

Det er helt sikkert, at det ikke er sidste gang du har set mig. Jeg er så lykkelig for at jeg fandt dig. Det virkede tilfældigt at jeg fandt din bog (YOGA - en vej til balance), men der var helt sikkert en større mening med det.

Jeg vil glæde mig så meget til næste gang jeg kan komme ind til dig, og komme med en anden gang på retreat.

Elizabeth


Tusind tak for en ualmindelig dejlig weekend. Jeg var helt rørt i går, da jeg kom hjem – taknemmelig for din introduktion til yoga. Det gjorde bare så godt´på krop og sjæl.
Bitten


Det var ikke mindre end fantastisk!! Det er det bedste jeg gjort for mig selv, udover selvfølgelig at starte på yoga, og blive vegetar.

Når hverdagen er hektisk, med små børn, arbejde og den daglige logistik, så var denne weekend alt hvad jeg trængte til. En weekend med kun mig selv i fokus, og at komme hel ned på jorden, og få både kroppen og hovedet ned gear.
8 timers yoga på 3 dage, det er bare så dejligt, man kunne virkelig mærke at man rykkede sig både i krop og sind, meget mere end man nogensinde kommer af den ugentlige undervisning.
For mig var det også et spørgsmål om at få lidt alene tid (da jeg var afsted uden veninde). Så da Britt foreslog at vi skulle gå en tur i naturen, gerne alene og uden at tale med nogen, så var det lige det jeg trængte til. Normalt når jeg går en tur, så har den enten en bestemt destination eller formål, og også tit sammen med andre, som man så snakker med. Så denne tur var noget helt specielt. Jeg gik bare i et meget langsomt tempo ned til stranden, nogen gange lukkede jeg øjnene og bare hørte mine fødder mod underlaget. På stranden satte jeg mig ned og kiggede på og lyttede til havet. Der sad jeg så i 30 minutters tid, og bare lavede ingenting, som Britt siger "Du skal ingen steder hen". Det var balsam for min sjæl.
Al den ro som jeg fik skabt inden i på denne weekend, har jeg fået taget med mig hjem, og prøver at vedligholde den vedhjælp af de værktøjer vi lærte af Britt. Så i øjeblikket føles det som at jeg går rundt på vat og at verden er lyserød!!

Det var helt igennem fantastisk, alle burde unde sig selv at tage afsted på sådan en weekend!!!
Jeg kan kun anbefale det!!!

Tusind tak til dig Britt fordi du er dig, og giver mig så meget ro inden i, og et afslappet syn på verden omkring mig!!!
Janne 


NYT 2022: skovhusretreat

stille meditativt yogaretreat på Stevns 
uge 8 fredag den 25. - søndag den 27.2
uge 11 fredag den 18. - søndag den 20.3rent praktisk

Skovhuset er et splinternyt lavenergihus med solcelletag bygget i 2021. Med det nye solcelletag og det allerede eksisterende solcelletag på selskabslokalet, producerer feriebyen fremover ca. 35% af deres årlige elforbrug.Skovhuset er en del af Rødvig ferieby med køkken, yogashala, spisestue og 7 værelser alle med fladskærm og eget bad/wc. Der er mulighed for at leje et feriehus, hvis skovhuset er fyldt.


 
OPHOLDET

opholdet er med fuld forplejning, hvor der købes ind og vi som i en ashram selv står for brunch efter morgenyoga, samt smører madkurv til frokost. Men til middag får vi lækker mad leveret, der står parat efter yoga både fredag og lørdag.

køkkenet er åbent 24/7, hvor prisen for brunch/frokost er 250 kr. pp.

+ 2 x aftensmad á 125,- kr. pp.


opholdet inkl. sengelinned/håndklæde og slutrengøring for 2 overnatninger

i enkeltværelse for kr. 1.500,- 
i dobbeltværelse pp. kr. 1075,-

opholdet + aftensmad betales direkte til feriebyen en måned inden.KURSET:

8 timers undervisning + 2 workshops koster 1.500 kr.workshoppen lørdag formiddag handler om filosofien bag yoga med gennemgang af yogaens 8 trin.TILMELDING:

tilmelding sker ved indbetaling af depositum = kursets pris på

reg.nr. 0516 og kontonr. 0000227731

angiv E-MAIL, mobil nummer + UGE 

udfyld skema se nedenunder


 

AFMELDING

- op til en måned før kursets start tilbagebetales depositum minus 15% i administration

- mindre end en måned før refunderes 50% af depositum ved afmelding

- mindre end to uger før kursets start betyder hele depositum er tabt