mexico

namaste

eventyrlig yogarejse

i Mexico

eksklusiv yogarejse

27.oktober-10.(17.)november 2018

med mulighed for at forlænge med en uge nede på kysten.

 

yogarejse i den mexicanske stat, Oaxaca, hvor vi bor en uge i det frodige højland omgivet af skov og bjerge, så langt øjet rækker...og en uge nede på den tropiske stillehavskyst med papegøjer og pelikaner

 

rejsen er sat op som en minirundrejse i den eksotiske stat, Oaxaca, der byder på det bedste af Mexico.

 

vi starter den første uge oppe i bjergene, hvor vi indlogeres på en dansk ejet biodynamisk farm, terraza de la tierra omgivet af skov i + 2.000 meters højde med udsigt til rækker af bjerge og stillehavet i baggrunden.

 

vores daglige yoga praksis suppleres bl.a. på 'Dia de los muertos = Allehelgen som er en af Mexicos vigtigste helligdage med en udflugt til en lokal svedehytte med en workshop om pranayama og en eftermiddag til fods eller hest gennem skoven med besøg ved et af farmens vandfald.

 

her ses billeder fra en workshop ved sidste retreat på farmen, hvor ejeren, Thomas laver

vandrøring, mens vi andre chanter.

 

29.oktober - 4.november

en eksklusiv yoga ranch omgivet af skovklædte bjerge kombineret med økologisk grønt gourmet køkken, hvor hvert måltid er en fest for både øjne og gane.

 

her bor vi i fine huse bygget i 100 % naturmaterialer, alle udstyret med pejs til de kølige nætter - om dagen er temperaturen som en dansk sommerdag behagelig til at gå på opdagelse mellem frugttræer, grøntsagsbed og de mest velsmagende køkkenurter, man kan forestille sig.

 

vores dage indrammes med meditativ yoga til solopgang og solnedgang her oppe på farmen i den smukke yogashala med udsigt ud over skov og bjerge så langt øjet rækker...

meditativ væren...

mexico har det hele, ikke mindst i staten, Oaxaca, der består af både regnskov, bjerge og en skøn kyst med de smukkeste sandstrande...

se galleriet fra yogarejsen nov.2016 HER

 

denne rejse består af en lille rundrejse i Oaxaca, hvor vi starter på en ganske særlig farm oppe i bjergene og skal bo den anden uge på en af de allersmukkeste sandstrande.

 

på hele rejsen forkæles vi

med økologisk,

superlækker, grøn mad

 

efter 1 uges total gourmet forkælelse på Thomas' farm går turen 3 timers smuk køretur ned ad bjergene gennem regnskoven til kysten, hvor vi indlogeres i et helt andet men mindst ligeså smukt sted omgivet af uspoleret natur.

 

dagene er alle indrammet af yoga om morgenen inden morgenmaden og yoga om aftenen inden aftensmaden, hvor den daglige 4 timers rutine vil udvikle en større og større fordybelse med mulighed for meditativ væren.

en fast yogisk hverdag uanset forandring af 'scenen' i form af lokalitet, kost, temperatur og i det hele taget ydre omstændigheder gør, at det er nemmere at tage det med sig og fortsætte hjemme - disciplinen er efter disse 2 ugers yogisk levevis integreret, så det er svært at vende hjem uden en større bevidsthed og bedre mulighed for en sundere og mere yogisk fremtid.

 

gennem hele yogaferien bor vi optimalt med perfekte rammer, ikke blot til at opleve en indre fred og ro, men til at bevare denne tilstand, som gennem rejsen bliver mere og mere integreret både på og udenfor yogamåtten.

 

3.-10./17.november

den anden (+ evt. tredje) uge på kysten ved den fantastiske Mercelita strand tæt ved den charmerende landsby Mazunte.

 

vi har denne skønne strand næsten helt for os selv ...

 

på begge destinationer har vi mulighed for at opleve en traditionel mexicansk svedehytte, temazcal.

 

vi vil i løbet af ugen nede på kysten besøge den lokale healer (curadero), hvor man bestille massage med forskellige velgørende urtebehandlinger og opleve spændende udrensningsritualer bl.a. i forbindelse med svedehytten med flere forskellige lokale urtelæger, der helbreder de lokale, samt arbejder og underviser på stedet.

svedehytte forberedes i baggrunden med den lokale maestra healer, Irma Luz i forgrunden.

rent praktisk

de fleste flyver fra Danmark lørdag den 27.10 11.50 med KLM/Aeromexico via Amsterdam til Mexico city (MEX) og med indenrigsfly 1 times rejse længere sydøst på med ankomst i Oaxaca (OAX) 22.55, 3 timers kørsel fra vores bestemmelsessted oppe i bjergene.

vi flyver hjem direkte fra kysten enten Huatulco (HUA) eller Puerto Escondido (PXM), der begge ligger ca 50 km fra playa Aragon - knap 17 timers rejse med Aeromexico hele vejen.

 

de to ugers kursus består af 4 timers daglig undervisning i alt 40 timers yoga og meditation, workshops, udflugter og tratak til solopgangen på kysten og solnedgangen i bjergene - pris 3.500 kr.

 

der er mulighed for at forlænge opholde på kysten med en uge til 1008 kr. eller 200 kr. pr. efterfølgende dag.

 

vi bor dejligt fra 625 op til 1.500 pesos = 250-600 kr. i døgnet med kost og logi.

der er blot plads til 9 på holdet

 

derudover kommer selve rejsen og lokal transport, der består af taxa fra lufthavnen i Oaxaca til Thomas' farm og fra la terazza til kysten - og herfra igen til lufthavnen.

sammenlagt pris for al transport ca. 350 kr.

 

terraza de la tierra

lørdag den 27.oktober - lørdag den 3.november

 

el copal ved kysten

lørdag den 3. - lørdag den 10.november

med mulighed for at forlænge 1 uge.

 

begge steder betaler du selv dit ophold inden afrejse.

vi deles om at betale udgifterne af den lokale transport undervejs som vi kommer frem, hvor vi følges i minibus/collectivo.

 

program

du booker selv billetten nemt, billigt og hurtigst med Aeromexico hele vejen

lørdag den 27.10 kl. 11.50 afrejse CPH, DK

lørdag den 27.10 kl 22.55 ankomst OAX, Mexico

 

programmet består af daglig yoga fra mandag den 30. til fredag den 10.november med en ugentlig fridag:

 

7-9 yoga

9.30 brunch

17-19 yoga

19.30 aftensmad

 

begge steder skaber ideelle rammer til at lade op, hvor vi bliver forkælet med den lækreste hjemmelavede mad i de skønneste omgivelser meget tæt på den reneste natur...

 

hjemrejsen via landets hovedstad kunne være en mulighed for at opleve det imponerende pyramide-kompleks, Teotihuacan.

 

 

 

 

lørdag den 10./fredag den 16.11 flyver vi hjem fra Huatulco på kysten 1 times kørsel fra Mazunte med ankomst i DK dagen efter.

da vi flyver hjem samme vej via Mexico city, er der mulighed for besøg ved pyramiderne 1½ time med taxa fra lufthavnen...med mindre man vælger at flyve med Aeromexico med korte mellemlandinger og en rejse på sammenlagt under 17 timer.

 
 
 
 

copyright © 2018 meditativ yoga ved balancen.net - Britt Søndergaard