puig Maria

på Maria bjerget

ånder fred og roet stille retreat bag klosterporten...

Puig Maria har gennem mange hundrede år været et sted, hvor eremitter, munke og nonner søgte klosterlivets fred langt væk fra byen.

se billedgalleriet fra klostret her


Maria klostret skaber ideelle rammer for indre ro og fordybelse og et silent retreat kan være en helt enestående rejse hjem- oplev stemningen ved eftermiddagens yoga på en lille video her


vandreturen herop er smuk og udsigten, der venter på toppen, vidunderlig, hvor man kan se udover hele den nordlige del af Mallorca.gennem århundrede har eneboere, munke og nonner boet på Puig Maria, hvor de sidste nonner først forlod stedet i 1988.

man kan stadig fornemme historiens vingesus og hvordan hverdagen på klostret har været...refektoriet (spisesalen nedenfor) i Mariaklostret er blandt Mallorcas mest imponerende - og har også vist sig at være en ret fantastisk yogashalakirken indeholder en gotisk stenfigur af Jomfru Maria fra det 13. århundrede, der siges at være hele årsagen til klostrets opførelse.

meditation

udover den daglige yoga mediterer vi rundt omkring på bjerget stille i naturen med den skønneste udsigt.

         

    der er flere steder på Maria klostret

at vælge til dagens yoga


program

program fra mandag til lørdag

kl. 7-9 de 5 meditative tibetanere

fri til egen sadhana 

kl. 17-19 meditativ yoga

søndag er ugentlig fridag


selvom kroppen bli'r stærkere og mere smidig, er målet en tilstand.


derfor vil vi på Puig Maria være i stilhed (mauna) begge uger fra mandag aften til lørdag efter morgenyoga - mere om den spirituelle disciplin, mauna her


Maria bjerget er ideelt til silent retreats, hvor intet forstyrrer den naturlige tilstand af indre fred & rose en video

og fornem stemningen på klostret her

m9
m7
m8
m5
m6
m4
m3
m0
mar1
m2
m

rent praktisk

L’Ermita del Puig de Maria, osse kendt som Santuari de la Mare de Déu del Puig ligger på en bjergtop i udkanten af byen Pollença i 330 meters højde.


man kan køre det meste af vejen undtagen den sidste del af turen, der kun kan gøres til fods...


du skal derfor være godt gående og skal selv kunne bære din bagage, bedst rygsæk de sidste ca. 20 minutters gang op ad bjerget.


men når man så er kommet op, er der så dejligt, at man ikke har lyst til at skulle ned...


2024 UDSAT - klostret er desværre under renovering 

søndag den 19. maj - søndag den 2. juni 

i 2024 er der silent retreat ialt 5 uger med 14 dage på Mariakl0stret, hvor du kan deltage i minimum 1 uge, evt. kombinere med en uge på castellet

uge 21  19. - 26.maj

uge 22  26.maj - 2.juni

søndag formiddag er der mulighed for at følges til og fra lufthavnen - så søndag er ugentlig yoga fridag og egnet som ankomst- og afrejsedag.


klostret består af 12 mindre og større værelser - hvor man kan bo til 20 € pr. person pr. nat. ved at dele værelse eller man kan få sit eget værelse til 30 € pr. nat.

klostret har anskaffet sig nogle rare sommerdyner og sengelinned følger med, mens håndklæde selv medbringes.


der er en restaurant tilknyttet klostret, som er åben hver dag fra 8.30-21 med siesta midt på dagen - her spiser vi vores måltider og kan købe småretter, sandwich og kager i løbet af dagen.du betaler selv dit ophold direkte til klostret i receptionen ved afrejse i 

eller med kreditkort.