sundhedsdag

sundhedsdage med fokus

på udrensning


udrensning & yogisk detox

kunne du trænge til at rense ud?


lider du af allergi,

overvægt, eksem, hovedpine,

gigt eller andre ubalancer?


har du brug for søde sager,

cola, kaffe, cigaretter eller andre stimulanser?


... eller er du bare stiv i kroppen,

når du vågner om morgenen

og har lyst til generelt større velvære?en hel dag med fokus på udrensning, hvor der er introduktion i forskellige yogiske teknikker til at udrense kroppen med skiftevis teori og praktiske øvelser.


flere udtalelser 

om resultaterne af sundhedsdagen


Hej Britt…     

Det kan da ikke passe…… da jeg i forgårs var på sundhedsdagen vejede jeg 101.5, hertil morgen vejede jeg 98.6 hmm…… jeg blev mægtig glad!

Desuden er jeg ”hulens” frisk og fyldt med energi… i morges kom jeg på arbejde 1 time før mødetid, det er vist aldrig sket før ;))))

Hilsen Jeanette


Hej Britt.

Tusind tak for din dejlige inspiration!

Har været på mange kure i mit liv, riskur, saftkur, raw food og lange perioder med ren satvisk mad, men dette er nok det allerbedste, jeg har udsat krop og sind for.

Sover meget mindre og jeg føler, at min krop lyser af kraft.

Var inde og blive opereret i min fod i onsdags og det gik rigtig godt.

Min krop var lykkelig over at kunne gå ind i det med sådan en styrke og jeg følte, at hundredvis af skytsengle var tilstede!

Knus fra Stina


Hej Britt!

Jeg deltog i sundhedsdagen søndag d. 29 oktober 2006, og her 14 dage efter kan jeg konstatere at min krop aldrig har haft det så godt før.


Jeg har i de sidste 15 år lidt af forstoppelse og hovedpine, men efter tarmskyldningen og den ændrede kost har min mave fungeret hver eneste dag! Endda op til 2 gange om dagen, hvilket er MEGET nyt for mig :-)


Min hovedpine er også forsvundet. Så jeg er blevet et helt andet menneske. Det er vildt underligt at ha et liv unden mavesmerter og trykken i kraniet.


Er meget overrasket over hvor stor betydning `rigtig mad´ har for kroppen. Den kost jeg spiser nu er ihvertfald det korrekte brændstof for min krop.


Tak fordi du viste mig vejen til et bedre liv!


Knus

Camilla Torp Bøgel


"I 2005 fik jeg konstateret astma, som 57 årig. Store dele af min familie på min mors side har haft svage lunger, min morfar døde som 66 årig som følge af en tilstødende lungebetændelse. Dengang kaldte man det bronkitis.


Min astma brød ud i en periode, hvor jeg var ekstremt stresset - arrangerede weekend-kunstfestival i Faaborg med 400 gæster fra hele landet. I de næste 9½ år måtte jeg dagligt indtage medicin.


Jeg fik anbefalet olietygning, som noget, der kunne helbrede/reducere mange lidelser. Jeg slog det efterfølgende op på nettet, og for første gang i mange år så jeg igen ordet Bronkitis.


Olietygning kunne helbrede bronkitis. Jeg påbegyndte dagligt olietygning (tygning af en spiseskefuld økologisk koldpresset solsikkeolie), og har stort set ikke haft gener af min lidelse siden.


I august 2015 fik jeg målt min lungekapacitet til 64% - i august 2014 var den 43%, hvorfor jeg nu dagligt gennemfører mit olietygnings-ritual før morgenmaden.

Medicin er kun aktuel i perioder med meget fugtigt vejr."


KH

LMcQ

SUNDHEDSDAG

en hel dag med fokus på udrensning, hvor der er introduktion i forskellige yogiske teknikker til at udrense kroppen, som fx:

næseskylning


olietygning 

læs om olietygning på bloggen

hvordan det kurerer paradentose

og bronkitis


tungediagnosetarmskylning er dagens vigtigste punkt på programmet.


tarmskylning er én af de vigtigste udrensninger indenfor yoga, da ophobning af giftstoffer i tarmene tit er en af de største grunde til kroppens manglende balance.


nøglen til et godt helbred sidder i tarmene og tarmenes tilstand er en god indikator for hvor stærkt immunforsvaret er og hvor sund kroppen er.


det er vigtigt, hvad vi spiser - men det er måske endnu vigtigere hvad vi optager af det vi spiser...


i tarmene produceres B-vitaminer og de forskellige næringsstoffer optages gennem tarmvæggen, men det meste er spildt som fx B12 vitamin helt op til 95 % - fordi tarmenes slimhinde er dækket af op til 25 års gammelt skidt, som udover at forhindre optagelse, udsætter kroppen for en konstant selvforgiftning.


kombineret med en kort diætperiode giver tarmskylning en effektiv udrensning for hele kroppen - klare sanser og forøget energi er nogle af resultaterne.


læs mere om shankprakshalana (tarmskylning) her


Jeg har desværre lidt af bulimi i mange år, og som man kan regne ud, ødelægger det emaljen og tænderne at kaste så meget op. Men efter mit første retreat med Britt, har jeg tygget koldpresset solsikkeolie. I perioder hver dag, og andre, et par gange om ugen. Når jeg efterfølgende har været til tandlægen, kan de ikke tro på, at mine tænder har været udsat for så meget, for de er simpelthen så stærke og sunde- og knald hvideKæmpe anbefaling hermed givet videre!


Derudover har jeg både en fortid som ryger, drukket kaffe hver dag, samt flere personlige afhængigheder. Disse er fuldstændig ude af mit liv, efter jeg har været på Detox retreat, hvor vi har drukket det magiske saltvand. Min mor og jeg har været afsted fire år i træk, og jeg har ikke i sinde af at stoppe igenDu føler dig ren som aldrig før, og du begynder virkelig at bekymre dig og gå op i, hvad du nærer din krop med.

Joana, november 2022


 
 
 
 
 

rent praktisk

sundhedsdagen afholdes i løbet af sommerhalvåret, som et dagskursus med små hold og plads til kun 8 på holdet.


en hel dag med fokus på udrensning og introduktion af forskellige teknikker til yogisk detox...


pris: 900 kr. inklusiv frokost, materialer og saltvand ad libitum

næste sundhedsdag

lørdag den 27.april 2024 kl. 10-16


husk: afslappet tøj, godt humør og tandbørste

sted: strandgården på Møn


gennem de sidste godt 30 år har jeg arrangeret dette kursus kaldet sndhedsdag og jeg fortsætter udelukkende pga. de fantastiske resultater!


læs fx her eller nedenstående feedback:


udtalelser

Effekten af sundhedsdagen

Tusind tak for en vældig herlig dag, tak fordi I alle var med og delte den. Tusind tak til dig Britt; for din ihærdige indsamling af kundskab, at du vil dele den med os, og din evne til at formidle med en så indbydende indstilling. Du åbner en verden, helt ind i vores krops inderste gemmer.

Følte denne åbning de første dage, gik med en knaldende hovedpine, men samtidig en herlig næsten som en høj fornemmelse i kroppen. En ro i kroppen som kom med saltvandet, en følelse af at lande i min egen krop, en langstrukken tålmodighed, en fjernelse fra madens distraktioner, og et ønske om renhed

Under mine fem tibetanere et par dage efter følte jeg, ambitionerne i min krop om at ville lykkes, tilstede for første gang i flere år.

Mit hjerte er åbnet på klem, en proces er startet som ikke går at stoppe, føler ikke den bliver dikteret men en naturlig nysgerrighed styrer forløbet og jeg glæder mig til at se den retning det tager, tak fordi I allesammen delte af jer selv, og  tusind tak for at du tog fat i mig, og hjalp mig bare gøre det;

just do it har været forårets lektie, der findes ikke et stadie hvor man er klar, det bliver man undervejs :-)


Er kommet ud på den anden side med en krop som er klar og tydeligt kommunikerer

hvad den har brug for og hvad som er mindre sundt. Har haft ondt i tungen idag af for meget sukker angreb. Klarheden i tankerne er den største gave, ønsker at holde dette klarsyn i en god symbiose med sund og spændende kost.

(skrev Kasper der var med for anden gang)


denne udrensning havde jeg søgt i mange år...

Yoga for mig har indtil årskiftet 11/12 været præget af fordomme og uvidenhed.


Det har selvsagt heller ikke fået den store opmærksomhed, men da en af mine gode venner fortalte om en udrensning, som han havde prøvet, stod det lysende klart for mig, at netop denne udrensning var noget som jeg havde søgt og længtes efter i mange år.


Jeg har i hele mit voksne liv kæmpet mod overvægt og har i lange perioder spist alt for meget. Mit tarmsystem har lidt i årevis, da jeg næsten konstant enten har været på slankekur eller bare proppet i munden.


Det har givet mig store gener til dagligt i form af forstoppelse og en meget sart mave... Så da udrensningen var vel overstået og min kære yogalærer/psykolog forklarede, hvad udrensningen indebar af diæt i 10 dage osv., var der ingen vej udenom.


Jeg har aldrig gjort noget halvt og derfor skyldte jeg også mig selv at følge retningslinierne så godt som muligt efter udrensningen.


Selve dagen var enormt hyggelig (var den eneste mand) og dagene efter noget helt specielt. Det var som efterhånden opmærksomheden om min egen krop og sind blev større og større, var det umuligt ikke at blive tiltrukket af yogaen.


Yoga er for mig:

Jeg har nu dyrket yoga i 4-5 mdr og hvor det allerede nu er blevet en uundværlig del af livet og fremtiden.


Min styrke tiltager og jeg er blevet meget mere smidig.


Da vi startede var mine led så stive og nu på kun 4 mdr er der sket så stor en ændring, at det ikke vil være fair at sætte ord på - det er simpelthen helt helt vildt!


Det har desuden medført, at mine spisevaner er blevet lagt helt om og min vægt har været stabil nu i 4 måneder for første gang nogensinde.


Resultaterne taler sit tydelige sprog og der er tændt en fakkel indeni mig, som ikke er til at slukke...


Mit mål er bare at blive ved med at dyrke yoga, at blive ved at lære, blive stærkere, blive smidigere, at bibeholde en sund krop og udvikle nye bekendtskaber...

skrev Lasse


læs GRØN KOST ÆNDRER DINE TARMBAKTERIER PÅ 48 TIMER

og bliv endnu mere motiveret ;-)