olietygning

olietygning


olietygning

Olietygning er en af de bedste teknikker, som jeg kan give til dig, der ønsker at udrense hele kroppen, fjerne belægninger og isninger i tænderne, få stærke, hvide tænder og kurere alverdens ubalancer - læs fx de videnskabelige undersøgelser på Dr. Karachs oliekur


Paradentose kan ikke kun forebygges, men også helbredes. Spyttet bliver under afgiftningen igen neutralt hvilket betyder, at huller praktisk taget er umulige at få. Oprindelig er vores spyt pH-neutralt, men pga. amalgamplomber, tyggegummi og unaturlige levevaner, så har de fleste et syrligt miljø i munden. For at neutralisere det syrlige miljø drænes tænderne for kalcium, der således bliver mere porøse og derved modtagelige overfor karies.


Resultater

En af vennerne havde fået 'dommen' paradentose, men ville ikke bare overgive sig til diagnosen uden kamp. Han tyggede derfor på min foranledning olie gennem tre uger på tom mave før måltiderne for at fremskynde helbredelsesprocessen. Inden maden, specielt inden morgenmaden bliver behandlingen nemlig mere effektiv og helbredelsen går hurtigere. Han gentog derfor behandlingen tre gange dagligt. Da han tre uger senere kom tilbage til tandlægen, ville tandlægen først ikke tro sine egne øjne. Tandkød og gummer var regenereret så meget, at behandlingen for paradentose ikke længere var nødvendig. Tandlægen spurgte interesseret til, hvad manden havde gjort, men havde vist svært ved helt at tro på forklaringen.


Læs hvordan mine yogaelever med olietygning har kureret sig selv en for bronkitis og en anden for paradentose


Sygdomssymptomer - selve kuren

I begyndelsen kan en tilsyneladende forværring gøre sig bemærket, hvilket især er muligt med patienter med sværere, kroniske tilstande. Ofte forlader den kroniske sygdom kroppen som de akutte symptomer, der i sin tid blev undertrykt. Udrensningen viser sig som en sand afgiftning, hvor gamle urenheder kommer op til overfladen og bliver udskilt som fx feber, betændelse, eksem, slim, hovedpine, smerter, uren hud eller hvordan det i sin tid startede. Der er derfor ingen grund til at afbryde helbredelsesprocessen, selvom der kommer ubehag, da en forværring ofte er tegn på, at sygdommen forlader kroppen for at forsvinde. Det gør tit ondt at give slip som vi fx kan se på, hvordan vi holder igen i vores krop med spændinger osv. Det er det man på engelsk kalder healing crisis.


Individuelt

Oliekuren gentages over 4-6 uger eller så længe olien bliver mælkehvid, hvilket indikerer afgiftningen. Man skal behandle indtil den oprindelige styrke, friskhed og rolige søvn igen har indfundet sig. Efter opvågning bør ikke herske nogen form for træthed og ingen søvnposer under øjnene! Man fortsætter til man igen oplever en sund appetit, en god søvn og en uforstyrret hukommelse; hvor længe er meget individuelt. Om det er tre gange dagligt med behov for dyb udrensning af kroppen, 1 gang om dagen eller måske bare en gang om ugen overlades til den enkeltes fornemmelse. Heftige og akutte sygdomme helbredes i løbet af et par dage, mens kroniske sygdomme kan tage op til et år.


Vigtigst er at alle sygdomme ses som ubalancer der vil blive afhjulpet ved at udrense og give kroppen de bedste forudsætninger for at finde den indre balance. En balance som egentlig er den naturlige tilstand, men som bl.a. amalgamplomber er med til at ødelægge.


Med olietygning styrkes immunforsvaret, så man derved hjælper kroppens iboende kræfter til at helbrede sig selv. Den naturlige tilstand er balance som automatisk opstår, når de rigtige forudsætninger er tilstede. Det er naturen der helbreder - lægen hjælper bare. Naturen tager nok lidt længere tid og det er måske derfor patient også betyder tålmodig på engelsk?


Læs om oilpulling, fejlagtigt oversat til gurgling, der netop er forkert, da olien så iltes istedet! Her bliver tit anbefalet at bruge kokos og selv sesam olie istedet for solsikkeolie, men dette er desværre en fejl!!


Solsikkeolie har nogle aktive stoffer, der binder forskellige former for tungmetal bl.a. kviksølv, bly, aluminium og cadmium, som naturligt forekommer i jorden. Dette er årsagen til, at  solsikkeolie er særlig effektivt til olietygning i forhold til afgiftning. Læs mere om solsikken på urtehjemmesiden HER

Men man skal af samme grund passe på med at spise for mange solsikkekerner, hvor mere end 1½ spsk. om ugen kan virke belastende for bl.a. nyrene.

Når solsikkekernene presses til olie, er solsikkeolien 100% fri for cadmium, der bliver tilbage efter presningen. 


Nonner og læger fra Rusland har i umindelige tider brugt olietygning og derved kendt til denne oliekurs forbløffende effekt. I ayurvedaen er det på samme måde en velkendt teknik til at trække affaldsstoffer ud af kroppen.


Gammel tradition

Jeg lærte teknikken at kende i midten af 80'erne i Tyskland, hvor den er almindelig kendt, måske pga. den større udveksling med Østeuropa. Min tyske veninde havde lært det af sin mor, som havde lært det af sin mormor, der oprindelig vistnok stammede fra området omkring Kaukasus, et sted som jo netop er kendt for udrensning.


Hvordan gør man?

Økologisk, koldpresset solsikkeolie mindst en teskefuld højest en spiseskefuld olie i munden skylles, suges og tygges aktivt i hele munden gennem 15 og helst 20 minutter. Er olien stadig gul, når den spyttes ud, så har processen ikke varet længe nok - eller har du ikke ret meget at 'komme efter'. Olien bliver i løbet af processen hos næsten alle mere hvid og indimellem tynd som mælk - og jo mere den ændrer sig, desto mere har den afgiftet kroppen!


I den udskyllede væske findes store mængder bakterier og forskellige skadelige stoffer. Når man undersøger en dråbe under mikroskop i 600 ganges forstørrelse, kommer der en slags bevægelige tråde til syne. Det er mikrober i deres første udviklingstrin. Olien må af samme grund endelig ikke synkes eller sluges under processen, da den anses for at være yderst giftig og spyttes den ud i vasken, skal denne derfor gøres godt ren bagefter. Allerbedst spyttes den ud i avispapir, pakkes ind og smides i skraldespanden.


Flere grunde til at komme i gang

Olieskylning stimulerer kirtler, afgifter hele kroppen og bliver anbefalet af flere og flere naturlæger til opbygning af immunforsvaret. Herpes, blodmangel, søvnløshed m.m. helbredes og nikotinabstinenser, tandsten, tandkødsproblemer, hoste, halssmerter, forstoppelse og selv rygsmerter bliver mindre. Hovedpine, bronkitis, tandpine, blodpropper, kroniske blodsygdomme, slidgigt, lammelser, eksem, mavesår, tarmsygdomme, hjerte- og nyresvaghed, hjernebetændelse, og kvindesygdomme kan helbredes fuldstændig ved tygning af solsikkeolie.


Immunforsvaret styrkes, stofskiftet reguleres og de fleste sygdomme forebygges...

Der er mange indikatorer på, at olien virker afgiftende og regenererende. En af de synlige beviser er, hvordan løse tænder sætter sig fast igen, isnen i tænderne holder op og blødning af tandkødet stoppes. Desuden er der efter blot en enkelt behandling tydelig forskel på både tænder og tandkød. Tandkødet bliver rødere og tænderne hvidere.Jeg har desværre lidt af bulimi i mange år, og som man kan regne ud, ødelægger det emaljen og tænderne at kaste så meget op. Men efter mit første retreat med Britt, har jeg tygget koldpresset solsikkeolie. I perioder hver dag, og andre, et par gange om ugen. Når jeg efterfølgende har været til tandlægen, kan de ikke tro på, at mine tænder har været udsat for så meget, for de er simpelthen så stærke og sunde- og knald hvideKæmpe anbefaling hermed givet videre!

Joana november 2022


En mundfuld mirakler
For nogle år siden skiftede jeg tandlæge, da jeg flyttede til en anden landsdel.
Jeg fik honning på sutten som lille, og det har altid været op ad bakke med bisserne, så jeg elskede min søde, blide tandlæge, indtil jeg opdagede, at den var gal med hendes syn. Min nye tandekspert i hovedstaden kiggede på sættet og konstaterede, at der var paradentose stort set hele vejen rundt, og at den havde været undervejs længe.
Min gamle tandlæge gik på samme tid ned med rygproblemer, så jeg nænnede ikke at brokke mig, men bed tænderne sammen og begav mig ud i en renovering, der involverede såvel laser som kirurgi. Da krisen efter måneders indsats var under kontrol og kontoen lænset for en mindre formue, knoklede jeg med tandbørste og -tråd og bad inderligt til, at de farefyldte lommer ville være skrumpet en anelse ved hvert tjek. Det rykkede nu ikke rigtigt med bønnerne.
Så skete der noget. Jeg har været på flere livsberigende yogarejser med Britt, og pludselig huskede jeg, at der var noget med olietygning. Ind på websitet og af sted til helsekostbutikken for at købe koldpresset, økologisk solsikkeolie, og så gik jeg i gang med at tygge olie et par gange om ugen. Med jævne mellemrum fik tænderne også en tur med to dråber Tea Treeoil, og det føltes alt sammen godt og rent. Jeg bemærkede, at jeg ikke mere oplevede isninger i tandhalsene, men det var først, da jeg lå i stolen hos den benhårde tandtekniker, der afsagde de regelmæssige domme, at miraklet viste sig.
Den unge dame stak de spidse nåle op i tandlommerne og tjekkede med computerbilledet, og så fik hun det der vandtro udtryk i ansigtet. Tjekkede igen og udbrød: ”Jeg ved ikke, hvad det er, du gør, men du skal bare blive ved med det. Forbedringerne er utrolige, og der er stort set ingen belægninger at rense af. Det var dog alligevel…”.
Jeg smilede indeni og sendte som så ofte kærlige tanker til min kloge yogalærer.
Yoga er langt mere end stillinger på måtten. Jeg ville bare ønske, at jeg havde fået olietygningsrådet som ung, og at jeg havde lyttet og praktiseret det forebyggende. Det ville have sparet mange timer i tandlægestolen, og den bliver aldrig min foretrukne.
Taknemmelige hilsner fra en trofast elev,
Helle, april 2019


"I 2005 fik jeg konstateret astma, som 57 årig. Store dele af min familie på min mors side har haft svage lunger, min morfar døde som 66 årig som følge af en tilstødende lungebetændelse. Dengang kaldte man det bronkitis. Min astma brød ud i en periode, hvor jeg var ekstremt stresset - arrangerede weekend-kunstfestival i Faaborg med 400 gæster fra hele landet. I de næste 9½ år måtte jeg dagligt indtage medicin. Jeg fik anbefalet olietygning, som noget, der kunne helbrede/reducere mange lidelser. Jeg slog det efterfølgende op på nettet, og for første gang i mange år så jeg igen ordet Bronkitis.

Olietygning kunne helbrede bronkitis. Jeg påbegyndte dagligt olietygning (tygning af en spiseskefuld økologisk koldpresset solsikkeolie), og har stort set ikke haft gener af min lidelse siden. I august 2015 fik jeg målt min lungekapacitet til 64% - i august 2014 var den 43%, hvorfor jeg nu dagligt gennemfører mit olietygnings-ritual før morgenmaden. Medicin er kun aktuel i perioder med meget fugtigt vejr."

LMcQ