yogini retreat

det eneste du skal nå, er dig selv

meditative yoga retreats

en pause med fred & fordybelse


året rundt holder jeg meditative yoga retreats på særlig dejlige steder i Danmark...


Kirsebærgårdens nye spa er perfekt til vores spa-workshop


gårdens smukke, gennemvarme yogasal


vildmarksbadet med op til 42 grader varmt vand er placeret i forbindelse med spaen og det rene eventyr at ligge i allerhelst en frostklar aften under stjernerne.


her afslutter vi for det meste den sidste aften efter endnu et fantastisk måltid mad med en stille meditation i den lidt mørkere del af året under stjernerne...

i den varmere tid af året kan man til gengæld bo i et luksustelt (glamping) og bo midt naturen længere nede i kirsebærhaven...


vi laver naturlige  ansigtsmasker, bodyscrub, tandrensning, tungediagnose og olietygning -

mere om rasul


yogisk detox og spa workshops er

den rene selvforkælelse, se HERyogini PÅSKE er blevet en dejlig tradition 


Jeg vil lige sende dig en STOR TAK. Jeg har så megen fornøjelse af alle de ting du lærte fra dig den weekend i april. Det eneste jeg mangler er Himalaya tandpasta! Yoga øvelserne laves hver dag med glæde og mere smidighed til følge.

Helle


Tak igen for en dejlig weekend - det er simpelthen lige i min ånd og lige den fred og ro jeg har brug for. Og som jeg sagde til dig så kommer jeg helt sikkert igen.

Jeg er jo godt klar at det er mig selv der gør arbejdet, men jeg er enormt taknemmelig for at jeg har fundet dig og din tilgang til verden. Den passer mig utrolig godt og giver mig plads til at finde mig selv på ny og se mig selv i et nyt lys. Så tak for at du er her og du er den du er.

Camilla


"Tak for en fantastisk weekend; jeg kan virkelig mærke at det har flyttet noget!"

CH


"Tusind tak for en dejlig yoga-weekend - jeg nød hver en lektion og ikke mindst vores ophold i Romerbadet med dejlig mudder og saunaen med en form for saunagus!!!"

Hanne


program

1.dag

ankomst og indlogering inden

meditativ yoga kl. 17-19

velkomstmiddag kl. 19.15


2.dag

de 5 meditative tibetanere kl. 7-9

brunch kl. 9.15

spaworkshop kl. 11-13
suppe kl. 13

mauna - stilhed kl. 15-17

meditativ yoga kl. 17-19

middag kl. 19

sauna og vildmarksbad fra kl. 20


3.dag

de 5 meditative tibetanere kl. 7-9

brunch kl. 9.15

check ud kl. 11
hvad er det lige vi skal nå?

शान्तिः शान्तिः शान्तिः


hvad er det,

du har så travlt med?...


det eneste du skal nå,

det er jo bare dig selv!


du skal ingensteder hen...

du KAN ikke være andre steder -

hvorfor ikke bare være HER


læs som født på ny af en journalist,

som har skrevet om sin oplevelse af forårets YOGINI retreat, april 2017


udtalelser

Tusind tak for en vidunderlig yoga-retreat. Det er utroligt, at man kan finde roen og føle, at man har været så langt væk i så kort tid.

KH Anna


... Jeg fik ikke sagt farvel. Måske var det meningen, for jeg har en skøn følelse af, at det slet ikke er slut. Det har være meget meget inspirerende at være sammen med dig i de sidste to døgn, og jeg har lyst til meget mere. Jeg holder øje med din kalender, og håber snart at få mulighed for at deltage i et retreat igen. Tusind tak! ...


Tusind tak for en fantastisk weekend den 1-3 juli. Det var virkelig givende, og jeg har fået meget med hjem, som jeg er ved at få implementeret i min hverdag. Udover yoga er især ny mundhygiejne, kost,færre faste måltider, bjerget og 5 åndedrag pr minut noget  jeg har taget til mig. Du skal have mange roser for din professionelle, meget kompetente, dedikerede og varme tilgang til os og undervisningen. Det er ikke sidste gang jeg har været på retreat med dig som underviser.

Britta Aagaard


"Hvis jeg kunne ønske mig en måde at være tilstede på, så er det, som jeg har det nu. Så skønt – tak!  Vil ønske det kan vare ved i laaaang tid..."

Betinna


Tak endnu engang for et skønt ophold i smukke omgivelser og natur, dejligt selskab og over 16 timers yoga - så godt for både krop og sjæl...Årets første badetur i havet ...(hele tre gange inkl. sauna)...Havde aldrig troet jeg kom i!

Linn


Detox, yoga og afslapning i de smukkeste omgivelser - Tak for en dejlig påske, det har været meget spændende og møde dig. Vi ses til sommer ;-)

Dorte


En fantastisk påske - kan ikke beskrives med ord men skal opleves - en fantastisk fornemmelse i krop&sind

Heibrith


Tusind tak for en dejlig yoga weekend i dit vidunderlige selskab - jeg er i ro og er svagt øm de rigtige steder, så det er, som det skal være..

Lene


"Tusinde tak for dejligt selskab i templet, spisestuen, saunaen, havet, dampbadet og ikke mindst det varme kar️. Og kære Britt, mange mange tak for dejlig guidet yoga, jeg føler mig som født på ny!"

Rita


"Et stort tak for en dejlig yoga weekend. Det har været skønt at mærke eftervirkningerne af yoga og stilhed....

som du selv siger - det er at finde hjem.

Mærker at din yoga form føles meget mere rigtig for mig end den hatha yoga jeg dyrket tidligere...

Britt, endnu en gang tusind tak for den bedste yoga jeg har oplevet..!"

Jill


Tak for en meget dejlig yoga retreat!

Britt, du har en enestående evne til at føre mennesker trygt gennem yoga sessions, der gør indtryk og sætter aftryk - og skaber grobund for nye gode vaner og refleksioner. Tak ...

Tina


"tak for et livgivende retreat"

Marianne

rent praktisk

yogini retreats på Kirsebærgården i Odsherred - efteråret 2024
2024

årets yogini retreats

UGE 35 fredag 30.8 - søndag den 1.september

UGE 49 fredag den 6. - søndag den 8.decemberkurset koster 1.800 kr. for 10 timers undervisning inkl. workshop, som man indbetaler som depositum ved tilmelding på konto nr: 0516 0000227731


retreatet består af et særligt program, hvor vi benytter os af gårdens fine spa faciliteter.Kirsebærgårdens spa med stearinlys-stemning indbyder til hyggelige stunder.


gården er for nyligt istandsat med flere rare kroge både ud og inde og vi har åbent køkken med adgang til kaffe/te/frugt hele dagen.