detox weekend

detox weekend

på Møn


detox yoga retreats

Strandgården er en smuk velholdt firelænget gård, der skaber de ideelle rammer for fordybende yoga retreats.yogashalaen, pejsestuen eller det hjemlige køkken med spisestuen ved siden af indbyder til hyggeligt yogisk samvær.vi har gården helt for os selv og har her sat et særligt program op med introduktion af forskellige teknikker i yogisk detox og flere former for udrensning bl.a. tarmskylning.


vi dyrker yoga både morgen og aften enten indenfor i den fine yogashala eller hvis vejret tillader det helt nede på strandstien med den skønneste udsigt 360 grader rundt.


Strandgården er omgivet af en smuk have fyldt med gamle frugttræer og ligger helt nede ved Østersøen og en af de bedste strande på Møn, Raabylille Strand.


alle workshops handler om yogisk kost og detox med indføring i forskellige teknikker af naturlig udrensning af kroppen.


NB: man deltager på eget ansvar og må kun gennemgå weekendkurset med tarmskylning, hvis man ikke indtager nogen former for medicin.


her er nogle af resultaterne:

det var den bedste beslutning jeg tog, da jeg fandt et ophold hos dig, og rejste til Møn...de første dage ude i virkeligheden var hudløse - jeg måtte bare hjemad
0-stillet - perspektivet er større og der er en anderledes balance i krop og sind - super forunderligt, at 20 kopper saltvand kan skubbe så meget mod en anden retning! jeg havde forventet at lyst til kaffe ville dukke op - det er ikke sket, endnu :) jeg holder fast i morgenøvelser, olietygning - tak for din formidling på alle måder - vi ses!
hemmelige yogini detox på Møn juli 2019


De dejlige, inspirerende omgivelser, vi holdt kursus i, de gode yogiske detox-teknikker, vi lærte, olietygning, næseskylning, tungerensning, tarmrenselsen, m.m. - og så din myndige, men kærlige ledelse, de to kvaliteter, man genkender en ægte yogi på.
Jeg er ydmygt stolt over at min første mester var Maharishi Mahesh Yogi, som jeg bærer i hjertet for evigt, også efter hans mahasamadhi nu for mange år siden.

Tak fra Lars efter detox weekenden i juli 2019


Heibrith, yoginien i midten skrev:

jeg kan varmt anbefale dette detox retreat med mange gode sidegevinster - du opdager andre sider af dig selv, din indre styrke, det (mad og uvaner, red.) du troede var et must, er ikke så vigtigt mere - det gjorde ikke ondt men vi havde faktisk en sjov og hyggelig dag!

min sidegevinst var, at i de dage hvor vi skulle følge en bestemt kostplan, forsvandt de smerter, jeg har døjet med gennem min slidgigt - og det er så fantastisk.

jeg har ikke længere lyst til at spise den kost, som gav mig smerter - tænk sig at der skulle så lidt til!!

Så tag afsted hvis du går og tænker på at deltage - du får et indre brusebad 💜 og den bedste yoga med Britt

færøske Heibrith har været med på flere af mine retreats og deltog på årets første detox weekend på Møn uge 17 i april.


just do it har været forårets lektie, der findes ikke et stadie hvor man er klar, det bliver man undervejs :-)


Tusind tak til dig Britt; for din ihærdige indsamling af kundskab, at du vil dele den med os, og din evne til at formidle med en så indbydende indstilling. Du åbner en verden, helt ind i vores krops inderste gemmer.


Følte denne åbning de første dage, gik med en knaldende hovedpine, men samtidig en herlig næsten som en høj fornemmelse i kroppen. En ro i kroppen som kom med saltvandet, en følelse af at lande i min egen krop, en langstrukken tålmodighed, en fjernelse fra madens distraktioner, og et ønske om renhed


Under mine fem tibetanere et par dage efter følte jeg, ambitionerne i min krop om at ville lykkes, tilstede for første gang i flere år.


Mit hjerte er åbnet på klem, en proces er startet som ikke går at stoppe, føler ikke den bliver dikteret men en naturlig nysgerrighed styrer forløbet og jeg glæder mig til at se den retning det tager, tak fordi I allesammen delte af jer selv, og  tusind tak for at du tog fat i mig, og hjalp mig bare gøre det;


Er kommet ud på den anden side med en krop som er klar og tydeligt kommunikerer


hvad den har brug for og hvad som er mindre sundt. Har haft ondt i tungen idag af for meget sukker angreb. Klarheden i tankerne er den største gave, ønsker at holde dette klarsyn i en god symbiose med sund og spændende kost.

skrev Kasper der var med for anden gang


denne udrensning var noget som jeg havde søgt og længtes efter i mange år.


Jeg har i hele mit voksne liv kæmpet mod overvægt og har i lange perioder spist alt for meget. Mit tarmsystem har lidt i årevis, da jeg næsten konstant enten har været på slankekur eller bare proppet i munden.


Det har givet mig store gener til dagligt i form af forstoppelse og en meget sart mave... Så da udrensningen var vel overstået og min kære yogalærer/psykolog forklarede, hvad udrensningen indebar af diæt i 10 dage osv., var der ingen vej udenom.


Jeg har aldrig gjort noget halvt og derfor skyldte jeg også mig selv at følge retningslinierne så godt som muligt efter udrensningen.


Selve dagen var enormt hyggelig og dagene efter noget helt specielt. Det var som efterhånden opmærksomheden om min egen krop og sind blev større og større, var det umuligt ikke at blive tiltrukket af yogaen.


Det har medført, at mine spisevaner er blevet lagt helt om og min vægt har været stabil nu i 4 måneder for første gang nogensinde.


Resultaterne taler sit tydelige sprog og der er tændt en fakkel indeni mig, som ikke er til at slukke...


Mit mål er bare at blive ved med at dyrke yoga, at blive ved at lære, blive stærkere, blive smidigere, at bibeholde en sund krop og udvikle nye bekendtskaber...

skrev Lasse, der har været med to gange


Hej Britt.

Tusind tak for din dejlige inspiration!

Har været på mange kure i mit liv, riskur, saftkur, raw food og lange perioder med ren satvisk mad, men dette er nok det allerbedste, jeg har udsat krop og sind for.

Sover meget mindre og jeg føler, at min krop lyser af kraft.

Var inde og blive opereret i min fod i onsdags og det gik rigtig godt.

Min krop var lykkelig over at kunne gå ind i det med sådan en styrke og jeg følte, at hundredvis af skytsengle var tilstede!

Knus fra Stina


Hej Britt!

Jeg deltog i sundhedsdagen søndag d. 29 oktober 2006, og her 14 dage efter kan jeg konstatere at min krop aldrig har haft det så godt før.

Jeg har i de sidste 15 år lidt af forstoppelse og hovedpine, men efter tarmskylningen og den ændrede kost har min mave fungeret hver eneste dag! Endda op til 2 gange om dagen, hvilket er MEGET nyt for mig :-)

Min hovedpine er også forsvundet. Så jeg er blevet et helt andet menneske. Det er vildt underligt at ha et liv unden mavesmerter og trykken i kraniet.

Er meget overrasket over hvor stor betydning `rigtig mad´ har for kroppen. Den kost jeg spiser nu er ihvertfald det korrekte brændstof for min krop.

Tak fordi du viste mig vejen til et bedre liv!

Knus

Camilla Torp Bøgel


SOMMEREN 2020:

Som du sagde, mærker man tydeligt når noget ikke føles godt.

Jeg har kun en enkelt gang haft lyst til sødt ellers er det behov ret godt kureret. Lyst til kød er helt væk. Har spist røget laks men det var også for voldsomt. Gav omgående kvalme. 

Har endnu ikke spist løg. Har drukket et par Kopper koffeinfri kaffe men ikke et behov for kaffe som før. 

Min energi er fin når jeg ikke har mavegener. 

Og let at holde vægt👍

Kh Lene

 

Tusind tak for en god weekend i jeres alles nærvær og selvom det var kort, så føler jeg at det var intenst oplevelsesmæssigt, så faktisk rejste jeg hjem i går med følelsen af at have været sammen med 9 skønne kvinder i meget længere tid end fredag til søndag... 😂

Og så en tak til Britt igen: Jeg har sovet 8 timer i nat - UDEN AT VÅGNE ELLER OPLEVE UROLIGHEDER I MIN SØVN. Det er første gang i 13 år... 🙏

Kh Jacob 


Tak for din rummelighed og tak for at du er så inspirerende et menneske🙏.  

Tak for din støtte. Og det kan jo være at vores veje krydses igen. 


 Tak for en helt igennem fantastisk uge, hvor mange nye frø er blevet sat i både sjæl, sind og hjerte🙏 Sidder og reflekterer over ugen med lidt lækkert sundt og din fine fine bog❤️

Kram Sabina


læs GRØN KOST ÆNDRER DINE TARMBAKTERIER PÅ 48 TIMER

og bliv endnu mere motiveret ;-)hvem kan være med?

yogisk detox er til ALLE - men særligt dig:

der lider af allergi, overvægt, eksem, hovedpine, gigt eller andre ubalancer...

har brug for søde sager, cola, kaffe, cigaretter eller andre stimulanser...

... eller bare har lyst til

generelt større velvære?de sidste år var alle hold overtegnede, flere med venteliste - derfor er der sat i flere weekender op i løbet af 2024


detox - kun om sommeren

læs mere og se billeder på blogindlægget


dette weekend kursus med tarmskylning  medfører en effektiv udrensning for hele kroppen.


specielt i kombination med 7 dages særlig diæt.


jeg har arrangeret denne form for udrensning-kurser siden '92 med helt fantastiske resultater, der gør, at jeg fortsætter...


her har flere ønsket, at vi kunne udvide kurset og sammen følges ad i den efterfølgende diætperiode - det gjorde vi første gang 2017 og det er nu blevet en fast tradition med detox i juli på Møn.


vores dygtige kokke laver mad med gode helst økologiske lokale produkter og forstår at kreere sunde måltider, selvom de overholder forskrifterne.

detox uge 27

søndag den 2 - fredag den 7. juli


efter udrensningen i weekenden kan man fortsætte på detox uge og på den måde få det optimale udbytte.

eller bruge detox ugen som den bedste forberedelse til selve udrensningen i weekenden efter...


program

vi gennemgår et særligt detox program med forskellige teknikker i naturlig udrensning som tarmskylning,

tandrensning og næseskylningolietygning

kombineret med en særlig yogisk kostat læse sin tunge med tungediagnose hører med til kurset - vi vil mærke og snart se udviklingen på tungens aftegninger med mindre belægning og bedre ånde...


alle får udleveret en tungeskraber, som er en uundværlig del af et yogisk liv!

 

weekendens største programpunkt er tarmskylning, den dybeste af alle yogiske udrensninger kaldet shank prakshalananøglen til et godt helbred

sidder i tarmene 


tarmenes tilstand er en god indikator for

hvor stærkt immunforsvaret er og hvor sund kroppen er!


kombineret med en kort diætperiode giver tarmskylning en effektiv udrensning

for hele kroppen


November 2022


Kære Britt.

Først og fremmest et kæmpe tak for dig! Du er det mest inspirerende, fantastiske varme menneske jeg har mødt, og du er en kæmpe inspiration. Tak fordi du har vist mig hvad yoga kan gøre ved og for en. Din stemme er altid med mig, når jeg dyrker yoga herhjemme.


Jeg har desværre lidt af bulimi i mange år, og som man kan regne ud, ødelægger det emaljen og tænderne at kaste så meget op. Men efter mit første retreat med Britt, har jeg tygget koldpresset solsikkeolie. I perioder hver dag, og andre, et par gange om ugen. Når jeg efterfølgende har været til tandlægen, kan de ikke tro på, at mine tænder har været udsat for så meget, for de er simpelthen så stærke og sunde- og knald hvide J Kæmpe anbefaling hermed givet videre!


Derudover har jeg både en fortid som ryger, drukket kaffe hver dag, samt flere personlige afhængigheder. Disse er fuldstændig ude af mit liv, efter jeg har været på Detox retreat, hvor vi har drukket det magiske saltvand. Min mor og jeg har været afsted fire år i træk, og jeg har ikke i sinde af at stoppe igen J Du føler dig ren som aldrig før, og du begynder virkelig at bekymre dig og gå op i, hvad du nærer din krop med.


Britts yoga er magisk, og helt anderledes end hvad du nogle sinde vil opleve. Hun formår at give hendes kærlighed til yogaen videre til dig, på den blideste og dejligste måde. Jeg glæder mig til fremtiden, og til meget mere af din yoga. Tak for dig.
Hej Britt                                         sommeren 2020

Det går godt! En lille opdate på kuren. 

 

Jeg havde migræne i 3 dage, den lettede tirsdag aften, natten til tirsdag så slemt at jeg følt at jeg lettede fra min krop. Når det så går væk er den en sand befrielse. 

 

Af andre helbredsmæssige opdagelser, har jeg mærket at mine luftveje er helt rene. Jeg bor i kolonihaven og troede, at jeg måske var ved at udvikle lidt høfeber, med lukket næse og morgen snue. Det har været væk siden tirsdag. Jeg har i lang tid lavet et Pranayama program om morgenen, som nu føles helt anderledes. 

 

Jeg har i flere år haft ondt i mine fingerled (særligt tommelfingrene) det er næsten forsvundet. Håber det fortsætter sådan. 

 

Jeg oplever en helt anden klarhed og ro i både krop og sind, som er virkelig dejlig. Samtidig er mit tempo sat helt ned og kroppen føles let. Energimæssigt har jeg sovet og hvilet meget, og bare givet los. Jeg synes at jeg her til morgen føler en fornyet energi. Mit indre humør har svinget lidt, og det er blevet lidt tydeligere at der er nogle områder i mit liv der har brug for noget opmærksomhed (og måske en dybere ærlighed). 

 

Der er blevet bagt brød, kokkereret med nysgerrighed, og jeg kan i den grad mærke hvad fx, nul gluten og mælk gør af gode ting ved min krop. Jeg føler mig ikke oppustet og min vejrtrækning er helt anderledes når maven ikke trykker opad på lungerne. DET er godt. 

Lige nu kæmper jeg lidt med at synes det er sådan jeg skal blive ved med at leve fremover, da jeg (fordi det er nyt) synes det er lidt besværligt når man er ‘ude i verden’. Men det må vise sig. Jeg kan jo starte med at skifte noget ud, fx det gluten- og laktose frie.

 

Jeg er fortsat med olietygningen, som føles så dejlig for tandkødet og jeg er nysgerrig på hvad den ellers kan gøre. 

 

Så alt i alt Britt har det været 10 virkelig spændende dage. 

 

Kh

Annette 

 

Jeg ser sidste uges udrensning, som en nulstilling og et springbræt til at starte nye gode vaner. Som sagt havde jeg allerede et par uge inden skåret sukker/slik/chips væk fra min kost, og det går faktisk stadig ret godt med at holde mig fra det. Jeg vil fortsætte med at spise flere grøntsager, prøve at adskille frugt fra de andre måltider, så maven ikke bliver så oppustet, og stadig holde mig fra sukker og gluten. 

Som nævnt tidligere føler jeg mig mere determineret til at spise sundt end jeg har gjort de andre gange jeg har forsøgt at ændre kostvaner, og det skyldes primært problemerne med øjnene, som virkelig gør mig ked af det. Så jeg vil spise dem sunde og raske igen! :)

 

Og til sidst vil jeg takke dig for en rigtig dejlig uge med god yoga (selvom jeg brokkede mig lidt i starten :D), spændende historier fra dit liv og alle dine gode råd og øsen-ud af din viden. Det er tydeligt at mærke, at du brænder for det, og du udstråler så meget positiv og kærlig energi, at det er en fornøjelse at være sammen med dig. Tusind tak for dig! :)

 

Kh

Maja

 

Hej Britt

Jeg har haft det bedste uge, hvor jeg kunne mærke utrolige fremskridt. Det var som at få en ny krop. Min nakke blev rettet ud og smerter forsvandt, mine overfølsomme nervesmerter i armene blev gennem udstræk, stort set smertefri mine smerter i knæ, både ved muskelvedhæftning, og en bakercyste danner væskeudposning bag knæet, som trykker på ledet i knæet og giver mange smerter). Jeg gik all in på alle øvelser, jeg har ingen smerter i knæene mere og kan sidde i lang tid i diamanten i - meget lang tid

 

(Brugte diamanten tirsdag Morgen kl. 5-7.45, jeg havde uudholdelige smerter og skulle vente på en kiropraktortid kl. 8.10 så meditation - “smerten er udenfor mig” og brugte åndedrætsøvelserne i 2 timer og 45 min, af ❤️Tak Britt

 

Jeg glæder mig til næste uge, de 5 tibetanere om morgenen og skønne lange stræk for kroppen sen eftermiddag, og meditation. 

Af ❤️ tak for al den yoga du har givet videre, åndedrætsøvelser, tanker, øvelser, meditation, mad og meget interessant at yoga er så meget mere. 

 

Britt du er et meget karismatisk menneske, tak fordi du har krydset min vej.

 

De allerbedste kærlige hilsner

Caroline

detox weekenden

til dig, som trænger til at rense ud...

(for begge køn)

2024 

uge 27 - fredag den 5. - søndag den 7.7


fredag

meditativ yoga kl. 17-19

velkomstmiddag kl. 19.30

forberedende workshop kl. 21   


lørdag

de 5 meditative tibetanere kl. 7-9

shankprakshalana kl. 9.30

særlig frokost ca. kl. 13.30

fri eftermiddag til at gå ture etc.

særlig detox middag kl. 19

godnatyoga/meditation kl. 21


søndag

vi sover længe... 

særlig morgengrød fra kl. 8

kl. 9-11 detox workshop med næseskylning, tandrensning, tungediagnose og snak om kosten fremover


detox UGE 27 2024

DETOX RETREAT søndag den 30.6 - søndag d 7.7

i løbet af ugen yoga retreat suppleret med syrebase/pH-måling, olietygning, workshops om kost og detox som en naturlig del af det daglige program.


om eftermiddagen bruges stilletiden (mauna) til fordybelse og fokus på indre ro med forskellige former for dharana og mental træning, mere her


program i hverdagene

de 5 meditative tibetanere kl. 7-9

olietygning kl. 9.10

fællesbrunch kl. 9.30

mauna - stilhed kl. 15-17

meditativ yoga kl. 17-19

middag kl. 19

undtagen fredag, hvor ugens retreat slutter efter brunch!


rent praktisk

PRISER

weekend kurset med 12 timers undervisning inkl. materialer, workshops koster i alt kr. 1.800

detox retreat uge 27

(søndag kl. 19 - fredag/søndag kl. 12.)

detox retreat inkl. weekend

1 uges detox 3.300 kr.

strandgården på Møn danner rammerne for vores retreat med en dejlig yogashala og de bedst egnede faciliteter til formålet...
TILMELDING

tilmelding sker ved indbetaling af depositum = kursets pris på reg. 0516 og kontonummer 0000227731 - angiv e-mail og retreat UGE


AFMELDING

- op til en måned før kursets start tilbagebetales depositum minus 15% i administration

- mindre end en måned før refunderes 50% af depositum ved afmelding

- mindre end to uger før kursets start betyder hele depositum er tabt


 
 
 
 
 
 

Kære Britt.                                                         sommeren 2020
Tusind tak for et helt fantastisk retreat på Møn med yoga og detox. Jeg er så taknemmelig, fordi jeg måtte dumpe ind på et allerede opstartet hold. Det fungerede rigtig fint for mig - og sikke skønne mennesker på begge hold. Det var meget inspirerende at være sammen med nogle med samme interesse og intension om at lave om på deres liv. Jeg nød så meget at komme væk og bare gøre noget godt for mig selv. Det har givet mig så meget ro😇

Elskede din yoga ❤️og tarmskylning var så tiltrængt for mig. Føler jeg har fået en ny krop, som jeg nu skal bygge op, og som jeg er glad for. Min mave fungerer og mine tarme er glade😆 Har nu tabt 3,5 kg. Vil gerne tabe mig 10 kg alt, som jeg har taget på i løbet af de sidste 2 år.

Jeg følger din kostplan og tager ingen piller mere👍
Mit ansigt så opsvulmet op før, troede det var pga. de ekstra kg. Men nu er det væk, og mit ansigt ser normalt ud igen. Kan også være det var pillerne, der gjorde det. Men de er i hvert fald væk for good.

Sukkertrangen er helt forsvundet, og salt har jeg heller ikke behov for, men kommer nok til at bruge en smule salt, når jeg begynder at spise nogle flere forskellige ting. Jeg har fået en utrolig energi. Har ikke mere så meget fokus på mad, og min kreative side er kommet op igen. Kan næsten ikke stoppe min hjerne med at komme med idéer til alt muligt. Strikker på livet løs, maler møbler og laver om på indretning i mit hus. Har heller ikke brug for så meget søvn mere og sover hele natten igennem.
Også tusind tak for alle dine gode råd, som jeg sugede til mig. Måske kommer jeg ikke til at leve efter alle dine principper, men jeg kommer i hvert fald til at ændre min kost markant🍀
Endnu engang tusind mange tak for alt, du har givet mig på de fire dage, jeg tilbragte på dit retreat. Det er det bedste, der er sket for mig i meget lang tid❤️
Kærlig hilsen Kirsten❣️🌺❣️


I want to thank you for allowing a man to be part of your group and for all your wonderful experiences. Honestly it was a bit surreal having all this energy while everyone were having a different experience. You remembered me how powerful I am 😊 you woke up the sleeping giant in me!!!

 

Coming home I felt a bit anxious but after a glass of wine, a good steak , a donut and a cappuccino everything felt better! Hahaha just kidding 😝, no matter how much the wind howls the mountain cannot bow to it!!

Maintaining the diet has not been difficult for me the difficult part has been doing the yoga at home alone, I have continued the practice but I can only do it in a group at my yoga center. I think its my inner self looking to connecting to others.

 

I definitely hope we will meet again; you are such an fantastic and interesting person. You have experienced so much of life, have so much knowledge and so many histories that one just wants to sit by the fireplace and hear them.

 

Wish you all the best until the next time we will meet!! Namaste 🙏

 

Marc