detox uge møn

detox uge 

på Møndetox retreats

Strandgården er en smuk velholdt firelænget gård, der skaber de ideelle rammer for fordybende yoga retreats.


yogashalaen, pejsestuen eller det hjemlige køkken med spisestuen ved siden af indbyder til hyggeligt yogisk samvær.


vi har gården helt for os selv og har sat et særligt program op med introduktion af forskellige teknikker i yogisk detox og flere former for udrensning bl.a. tarmskylning.


vi dyrker yoga både morgen og aften enten indenfor i den fine yogashala eller hvis vejret tillader det helt nede på strandstien med den skønneste udsigt 360 grader rundt.


Strandgården er omgivet af en smuk have fyldt med gamle frugttræer og ligger helt nede ved Østersøen og en af de bedste strande på Møn, Raabylille Strand.


alle workshops handler om yogisk kost og detox med indføring i forskellige teknikker af naturlig udrensning af kroppen.


NB: man deltager på eget ansvar og må kun gennemgå weekendkurset med tarmskylning, hvis man ikke indtager nogen former for medicin.


her er nogle af resultaterne:

Heibrith, yoginien i midten skrev:

jeg kan varmt anbefale dette detox retreat med mange gode sidegevinster - du opdager andre sider af dig selv, din indre styrke, det (mad og uvaner, red.) du troede var et must, er ikke så vigtigt mere - det gjorde ikke ondt men vi havde faktisk en sjov og hyggelig dag!

min sidegevinst var, at i de dage hvor vi skulle følge en bestemt kostplan, forsvandt de smerter, jeg har døjet med gennem min slidgigt - og det er så fantastisk.

jeg har ikke længere lyst til at spise den kost, som gav mig smerter - tænk sig at der skulle så lidt til!!

Så tag afsted hvis du går og tænker på at deltage - du får et indre brusebad 💜 og den bedste yoga med Britt

færøske Heibrith har været med på flere af mine retreats og deltog på årets første detox weekend på Møn i april 2017.


just do it har været forårets lektie, der findes ikke et stadie hvor man er klar, det bliver man undervejs :-)


Tusind tak til dig Britt; for din ihærdige indsamling af kundskab, at du vil dele den med os, og din evne til at formidle med en så indbydende indstilling. Du åbner en verden, helt ind i vores krops inderste gemmer.


Følte denne åbning de første dage, gik med en knaldende hovedpine, men samtidig en herlig næsten som en høj fornemmelse i kroppen. En ro i kroppen som kom med saltvandet, en følelse af at lande i min egen krop, en langstrukken tålmodighed, en fjernelse fra madens distraktioner, og et ønske om renhed


Under mine fem tibetanere et par dage efter følte jeg, ambitionerne i min krop om at ville lykkes, tilstede for første gang i flere år.


Mit hjerte er åbnet på klem, en proces er startet som ikke går at stoppe, føler ikke den bliver dikteret men en naturlig nysgerrighed styrer forløbet og jeg glæder mig til at se den retning det tager, tak fordi I allesammen delte af jer selv, og  tusind tak for at du tog fat i mig, og hjalp mig bare gøre det;


Er kommet ud på den anden side med en krop som er klar og tydeligt kommunikerer


hvad den har brug for og hvad som er mindre sundt. Har haft ondt i tungen idag af for meget sukker angreb. Klarheden i tankerne er den største gave, ønsker at holde dette klarsyn i en god symbiose med sund og spændende kost.

skrev Kasper der var med for anden gang


denne udrensning var noget som jeg havde søgt og længtes efter i mange år.


Jeg har i hele mit voksne liv kæmpet mod overvægt og har i lange perioder spist alt for meget. Mit tarmsystem har lidt i årevis, da jeg næsten konstant enten har været på slankekur eller bare proppet i munden.


Det har givet mig store gener til dagligt i form af forstoppelse og en meget sart mave... Så da udrensningen var vel overstået og min kære yogalærer/psykolog forklarede, hvad udrensningen indebar af diæt i 10 dage osv., var der ingen vej udenom.


Jeg har aldrig gjort noget halvt og derfor skyldte jeg også mig selv at følge retningslinierne så godt som muligt efter udrensningen.


Selve dagen var enormt hyggelig og dagene efter noget helt specielt. Det var som efterhånden opmærksomheden om min egen krop og sind blev større og større, var det umuligt ikke at blive tiltrukket af yogaen.


Det har medført, at mine spisevaner er blevet lagt helt om og min vægt har været stabil nu i 4 måneder for første gang nogensinde.


Resultaterne taler sit tydelige sprog og der er tændt en fakkel indeni mig, som ikke er til at slukke...


Mit mål er bare at blive ved med at dyrke yoga, at blive ved at lære, blive stærkere, blive smidigere, at bibeholde en sund krop og udvikle nye bekendtskaber...

skrev Lasse, der har været med to gange


Hej Britt.

Tusind tak for din dejlige inspiration!

Har været på mange kure i mit liv, riskur, saftkur, raw food og lange perioder med ren satvisk mad, men dette er nok det allerbedste, jeg har udsat krop og sind for.

Sover meget mindre og jeg føler, at min krop lyser af kraft.

Var inde og blive opereret i min fod i onsdags og det gik rigtig godt.

Min krop var lykkelig over at kunne gå ind i det med sådan en styrke og jeg følte, at hundredvis af skytsengle var tilstede!

Knus fra Stina


Hej Britt!

Jeg deltog i sundhedsdagen søndag d. 29 oktober 2006, og her 14 dage efter kan jeg konstatere at min krop aldrig har haft det så godt før.

Jeg har i de sidste 15 år lidt af forstoppelse og hovedpine, men efter tarmskylningen og den ændrede kost har min mave fungeret hver eneste dag! Endda op til 2 gange om dagen, hvilket er MEGET nyt for mig :-)

Min hovedpine er også forsvundet. Så jeg er blevet et helt andet menneske. Det er vildt underligt at ha et liv unden mavesmerter og trykken i kraniet.

Er meget overrasket over hvor stor betydning `rigtig mad´ har for kroppen. Den kost jeg spiser nu er ihvertfald det korrekte brændstof for min krop.

Tak fordi du viste mig vejen til et bedre liv!

Knus

Camilla Torp Bøgel


læs GRØN KOST ÆNDRER DINE TARMBAKTERIER PÅ 48 TIMER

hvem kan være med?

yogisk detox er til ALLE - men særligt dig:

der lider af allergi, overvægt, eksem, hovedpine, gigt eller andre ubalancer...

har brug for søde sager, cola, kaffe, cigaretter eller andre stimulanser...

... eller bare har lyst til

generelt større velvære?detox yoga retreat 

sund sommer på Møn juli 2024

fra søndag d 30.6-søndag d 7.juli

uge 27 søndag den 30.6 - fredag den 5.7

f0orlænget med detoxweekend?læs mere og se billeder på blogindlægget


weekend kurset med tarmskylning medfører en effektiv udrensning for hele kroppen.

specielt i kombination med 7 dages særlig diæt.


jeg har arrangeret denne form for udrensning-kurser siden '92 med helt fantastiske resultater, som gør, at jeg kun kan fortsætte...


her har flere ønsket, at vi kunne udvide kurset og sammen følges ad i den efterfølgende diætperiode - det gjorde vi første gang 2017 og det er nu blevet en fast tradition,der er vokset hvert år


detox UGE 27

med tarmskylning i weekenden kan man forberede sig på udrensningen om lørdagen og være på detox retreat hele ugen og på den måde få det optimale udbytte.program

vi gennemgår et særligt detox program med forskellige teknikker i naturlig udrensning som tarmskylning,

tandrensning og næseskylningdaglig olietygning

måling af pH-værdier

kombineret med en særlig yogisk kostat læse sin tunge med tungediagnose hører med til kurset - vi vil mærke og snart se udviklingen på tungens aftegninger med mindre belægning og bedre ånde...


alle får udleveret en tungeskraber, som er en uundværlig del af et yogisk liv!

 

weekendens største programpunkt er tarmskylning, den dybeste af alle yogiske udrensninger kaldet shank prakshalananøglen til et godt helbred

sidder i tarmene 


tarmenes tilstand er en god indikator for

hvor stærkt immunforsvaret er &

hvor sund kroppen er!


kombineret med en kort diætperiode giver tarmskylning en effektiv udrensning

for hele kroppen

årets FEEDBACK 2021
METTE FRA MØN ... // ... i uge 27 var jeg igen med for 3. gang ! (De der kender mig ved det er noget særligt for mit rastløse - jeg rejser aldrig samme sted hen 2 gange - sind). Britt er knalddygtig, omsorgsfuld - ser din dårlige storetå før dig selv - og har en naturlig rolig nærværende autoritet. Og så er hun en skøn storyteller ... og her er der masser af tage af efter 35 eventyrfyldte yogaår -
Yogaen ? ... nå ja men det er det dybeste, grundigste, og mest grundlæggende tag-med-hjem yoga. Som simpelthen ikke fås meget bedre ... ps ja jeg stod dælme så meget på hovedet som aldrig før. Ja så er der vist ikke plads til mere ros på fb. Men der er vist et par pladser i næste uge. Check det ud. Måske vi ses på Langeland til efteråret.

retreatet 

til dig, som trænger til at rense ud

(for begge køn)

fra velkomstmiddag søndag kl. 19 - brunch fredag kl. 11.

detox UGE 27
program i hverdagene

de 5 meditative tibetanere kl. 7-9

olietygning kl. 9.10

brunch kl. 9.30

frokost

mauna - stilhed kl. 15-17
meditativ yoga kl. 17-19

middag kl. 19

undtagen fredag, hvor ugens retreat slutter efter brunch - med mindre du fortsætter i weekenden


RETREAT søndag - fredag

i løbet af ugen er der detox yoga retreat suppleret med syrebase/pH-måling, olietygning, workshops om kost og detox som en naturlig del af det daglige program...om eftermiddagen bruges stilletiden, mauna til fordybelse og fokus på indre ro bl.a. med en ny pranayama hver dag, mere her - se sidste galleri UGE 28


program i weekenden

fredag

ankomst og indlogering inden

meditativ yoga kl. 17-19

velkomstmiddag kl. 19.30

forberedende workshop kl. 21   


lørdag

de 5 meditativ tibetanere kl. 7-9

shankprakshalana kl. 9.30

særlig frokost ca. kl. 13.30

fri eftermiddag

særlig detoxmiddag kl. 19

godnatyoga/meditation kl. 21-22


søndag

sove længe...

særlig brunch fra kl 8

detox workshop kl 9-11

check ud senest kl. 12 med mindre du bliver...


rent praktisk

PRISER

weekend kurset med 12 timers undervisning inkl. materialer, workshops koster i alt kr. 1.800

og hvis man bliver pr. dag kr. 300

detox retreat uge 27

(søndag den 30.juni kl 19 - fredag den 5.juli kl. 11)

20 timers undervisning kr. 1.800/1.600

detox retreat uge inkl. weekend kr. 3.000

detox retreat uge 27 inkl. weekend
1 uges detox 3.000 kr.
2 ugers retreat 5.000 kr.

en vigtig del af kurset er maden, hvor vi er på økologisk helpension med en ganske særlig kost bestående af sunde økologiske råvarer.

vi spiser fælles brunch sammen efter morgenyoga og efterfølgende olietygning, der forlænger morgenens faste og effekten af udrensning og har åbent køkken 24/7.


vores dygtige kok Yvonne sørger for, at vi får den optimale kost fri for gluten, kaffe, sukker, salt, kød, mælkeprodukter, æg og alkohol, hvilket er den anbefalede diæt inden og efter selve udrensningen.


TILMELDING

tilmelding sker ved indbetaling af depositum = kursets pris på reg. 0516 og kontonummer 0000227731

- angiv e-mail og retreat UGE


AFMELDING

- op til en måned før kursets start tilbagebetales depositum minus 15% i administration

- mindre end en måned før refunderes 50% af depositum ved afmelding

- mindre end to uger før kursets start betyder hele depositum er tabt