tenerife

namaste

yogaeventyr 

på Tenerife


eventyrligt yogaretreat gennemføres men flyttet til den 1.- 7.november 2021


+ uge 7 + 8 i skolernes vinterferie

13. - 27.februar 2021

deltag 1 eller 2 uger...


et opladende yogaretreat på Tenerifes sydkyst på den tid af efteråret, hvor man særligt kan trænge til at blive ladet op med solenergi og varme - vi har her de optimale forudsætninger ikke mindst pga. temperaturene er perfekte til at dyrke yoga ude under åben himmel.
dagene indrammes med meditativ yoga morgen og aften, og hver anden dag krydres programmet med en udflugt ud i en nationalpark med måtten under armen, hvor vi mediterer med større bevidsthed på de naturskønne omgivelser og dyrker yoga, hvor vi kommer frem...


vi bor i fine huse bygget i lavasten og træ og spiser de fleste måltider på hacienda Cristóforo, den dejligste oase skabt i pagt med naturen med små stier af fine stenfliser rundt i den smukkeste have fyldt med urter, buske og træer, små og større buddhaer og sommerfugle, der nyder at flyve rundt mellem de mange blomster...
se selv og vælg, hvor du vil bo HER



er du sikker på din deltagelse, så book dit værelse HER


angiv det er Britts retreat - yoga meditativa uge 45 2020


opholdet koster fra 50 euro i døgnet afhængig af om du ønsker at dele hus med en anden eller hvordan du vil indlogeres.


de fleste dage får vi leveret mad fra den lokale catering desde la tierra eller vores lokale kok, Luz med lækre picnics, når vi skal på tur - og som altid med sund brunch efter morgenyoga og dejlig vegetarmad om aftenen, når vi er hjemme på haciendaen - du betaler selv direkte i kontanter for maden.


du finder selv dit fly på nettet og booker selv dit ophold direkte, så jeg blot står for selve kurset, som altså er mere end meditativ yoga på måtten, da målet er at øge vores bevidsthed ud på eventyr, når vi er på de 3 meditative udflugter rundt i nogle af de mange naturskønne områder på den magiske ø.


programmet for ugen lyder:
lørdag ankomst og indlogering inden velkomstmiddagen kl. 19


søndag
kl. 8 blid morgenyoga efter rejsen 

sen morgenmad
ro efter rejsen...måske en massage eller en dukkert i saltvandspoolen
frokost hjemme
kl. 16-18.30 meditativ yoga
kl. 19 middag


mandag
kl. 7-9 morgenyoga
kl. 9 morgenmad
kl. 13 afgang - smuk ½ times vandring langs kysten til skøn sandstrand
picnic, svømning og yoga nede på stranden
kl. 19 middag



tirsdag
kl. 7-9 meditativ yoga
kl. 9 morgenmad
fri med frokost evt som picnic
kl. 16.30-18.30 meditativ yoga


onsdag
kl. 7-9 meditativ yoga
kl. 9 morgenmad
kl. 13 afgang op i bjergene på opdagelse ind i Teides nationalpark
kl. 16 pranayamaworkshop tæt på himlen
kl. 19 middag


torsdag
kl. 7-9 meditativ yoga
kl. 9 morgenmad
dagen fri til massage, strand, pool, inkl. frokost evt som picnic

kl. 17 meditativ yoga
kl. 19 middag


fredag
kl. 7-9 meditativ yoga
kl. 9 morgenmad

kl. 13 afgang på tur ud i det ukendte med picnic og yogamåtter
kl. 16.30 yoga somewhere
kl. 19 middag


lørdag
kl. 7-9 meditativ yoga
kl. 9 morgenmad
kl. 12 check ud og afrejse


vi opholder os på den varme solbeskinnede sydvestkyst, da der er enorm forskel på klimaet og temperaturerne på Tenerife, som kaldes kontrasternes ø og har det hele i det smukke alsige landskab med imponerende kyststrækninger, pinjeskove og frodige bjerge, ørken og månelandskab oppe i Teide's kæmpe vulkankrater, Spaniens højeste bjerg, der måler 3.717 meter over havet og vover majestætisk i bagrunden næsten uanset, hvor man befinder sig på øen...


her er en ganske særlig stærk energi, som vi oplever mere tydeligt med vores bevidste nærvær, meditative yoga og måske særligt på vores pranayama workshop på den ene eftermiddagsudflugt oppe i krateret og vi fornemmer det på forskellige måder, når vi går på opdagelse i dette helt unikke landskab...
se flere billeder på galleriet


Tenerife og særligt denne del af øen føler jeg mig tæt forbundet med, ikke mindst fordi det var mit hjem i '85-'86, hvor jeg tog ned og direkte efter gymnasiet fik et job som sports- og aktivitetsguide for dansk folkeferie på Atlantic holiday center, et par km fra hvor vi kommer til at bo -

dengang var kun få hoteller og naturen vild og helt sikkert er der kommet flere til siden; men jeg kender flere steder og stier som stadig er nøjagtig som de var dengang...

rent praktisk

søndag den 1. - søndag den 8.11

kun 2 ledige pladser

der er direkte fly og du kan blive længere - norwegian flyver fra november og vi ankommer søndag den 1.november til Tenerifes sydlige lufthavn Reina Sofia TFS og rejser igen mod nord søndag den 8.november 2020 - så længe der er plads...

vinterferien 2021 uge 7 + 8

lørdag den 13. - lørdag den 27.februar 

står der yoga på programmet morgen og aften undtagen lørdag, hvor du kan deltage i op til 2 uger - sålænge der er plads.

1 uge 2.800 kr.

+ 400 kr. pr efterfølgende dag.



HVOR

på det vejrsikre Syd Tenerife i området Adeje ved Palaya Paraiso på Hacienda Cristóforo

pga. denne særligt tid har vi fået lov til at slippe for depositum pog kan vente med at betale for opholdet til ved ankomst.


PRIS

1 uges kursus består af undervisning alle dage 2 timers meditativ yoga morgen og aften, suppleret med workshops på i alt 3 eftermiddagsudflugter og sammenlagt 26 timers yoga og meditation, workshops, meditative udflugter - pris 2.800 kr. 

OBS: pr 1.1.2019 er der nye love, der medfører, at jeg ikke længere må lege rejsebureau, men kun må stå for yogaen og selve kurset på den enkelte destination - det betyder, at alt hvad der handler om rejsen og opholdet, må du selv tage ansvar for!
heldigvis er det nemt at finde billetten og selv booke dit værelse på nettet...


ophold:

350 kr. pr. nat for delt dobbeltværelse

150 kr. pr nat i enkeltværelsesgebyr


derudover kommer kost, som beregnes til ca kr. 200 i døgnet:

de fleste måltider leveres af den lokale økologiske desde la tierra 


HVEM

alle uanset baggrund og niveau kan deltage!


HOLDETS STØRRELSE

plads til max 8 på holdet

 

YOGAFORM

meditativ yoga


TILMELDING

tilmelding sker ved indbetaling af depositum = kursets pris på

reg.nr. 0516 og kontonr. 0000227731

angiv E-mail + uge 45/uge 7/uge 8 tenerife 


AFMELDING

- op til en måned før kursets start tilbagebetales depositum minus 15% i administration

- mindre end en måned før refunderes 50% af depositum ved afmelding

- mindre end to uger før kursets start betyder hele depositum er tabt


Et simpelt men meget stort TAK for nogle vidunderlige dage - det har givet mig så meget, ikke mindst en følelse af at være landet mere i mig selv og følelsen af at have fundet noget der er godt for mig :) Så tak for en blid og dog vedholdende yoga, og din måde at lave plads til at være mig i det. Varme tanker og Namaste.

skrev Anja, juli 2016


Tusind tak for nogle fantastiske dejlige dage. Så utrolig livsbekræftende - dejligt at blive i ét med naturen, universet og yogaen det pragtfulde sted! TAK til dig - der gør det hele så magisk og sætter stemningen. Tusind tak for alle dine ord, utømmelige visdom og glade smil.

skrev Susanne, juli 2016


Tak for nogle fantastiske yoga dage.

Det var lige hvad jeg havde brug for. Jeg er glad for at have mødt dig, du er et dejligt og imødekommende menneske. Du har en skøn måde at undervise på. Du møder folk lige der hvor de er. Jeg vil helt sikkert vælge dig igen, når jeg skal på mit næste retreat.

skrev Janni, juni 2016


tak for en helt igennem skøn yoga m.m. du er en fantastisk underviser og formidler din vej i livet med megen stor autensitet - TAK fra mit hjerte.

skrev Lene, maj 2016 

copyright © 1991-2020 meditativ yoga ved balancen.net - Britt Søndergaard