fuerteventura

Fuerteventura -

den gyldne eventyrø

solopladning på den gyldne ø

i vinterhalvåret dyrker vi yoga under åben himmel flere skønne mere ukendte steder på de kanariske øer...

hver kanarisk ø har sin helt særlige identitet. Fuerteventura er tæt på Afrikas kyst og derfor kendt for strandene med gyldent sand fra Sahara.

strandene er fantastiske og gigantiske både i længde og bredde med rolige laguner og naturbeskyttede enorme sanddyner i Las Dunas udenfor Corralejo på nordkysten, hvor vi skal bo.

øen består af en perlerække af sandstrande og klædt som i en varm, gylden skal. klimaet er tørt, solrigt og oaser med palmer og frugtavl lyser landskabet op.
yoga-paradiset

vi skal bo i det skønne yogahus, yoga-paradiset, indrettet charmerende og æstetisk med fine værelser i skønne farver og smukke fællesarealer i kun naturlige materialer med mulighed for yoga både inde og ude under åben himmel på husets terrasser -

se flere billeder nederst...


yogic living

kl. 7-9 morgenyoga til solopgang

olietygning

fællesbrunch

fri evt udflugt/workshop

kl 17-19 meditativ yoga til solnedgang

fællesmiddag

godnat kl. 22.22


åbent køkken 24/7

måltiderne er vegetariske og tilberedes i dette køkken.

vi står selv for brunchen med friskpresset juice, frugt, yoghurt, verdens bedste gedeost se nedenfor, honning, te/kaffe, nødder, dadler, mandler, muesli + laver selv frokostkurven - mens middagen tilberedes af en lokal kok, så maden står parat direkte efter yoga...
meditative udflugter

det er oplagt, at vi tager ned til nogle af de skønne strande, men øen byder på flere udflugtsmuligheder... Fuerteventura betyder det stærke eventyr, som lever op til sit navn og nemt kan lokke én ud på eventyr fx at vandre i det forunderlige månelandskab med udsigt til vulkaner og blå himmel så langt øjet rækker... men der er mange muligheder og vi kunne fx bare besøge en af øens mange gedefarme, da der er flere geder end fastboende indbyggere på Fuerteventura.

kvaliteten af Fuerteventuras gedeoste er så god, at gedeoste fra øen tilbage i 2009 vandt titlen som verdens bedste og oplagt som en del af frokostkurven...


udover den lokale gedeost har de kanariske øer nogen af verdens bedste mango, ananas og bananer og de lokale produkter smager af mer' pga den mineralrige vulkanske jord og de mange soltimer året rundt - vi håber på Fuerteventura som et fremtidigt tilholdssted, hvor vi kan lade op med sollys, inden vinteren sætter ind - det optimale sted at lukke lys ind i den mørkeste tid på året...

genoplad batterierne med

sollys og varme på en

meditativ yogaferie

i naturskønne omgivelser

se næste års program

rent praktisk UDSAT

yogic living SADHANA in las canarias


ved ankomst/afrejse mandag er der mulighed for at følges til og fra København -men man kan ankomme ALLE ugens dage.


HVOR

Fuerteventura er den næststørste af de kanariske øer og er spansk område. øen har 152 strande hvis fine sand er båret af vinden over Atlanterhavet fra Sahara-ørknen 100 kilometer borte på det afrikanske fastland. Fuerteventura lokker med 3.000 solskinstimer om året, en næsten konstant dag-temperatur på 25 grader og kun en halv snes dage årligt med dagsregn.

Yoga-paradiset består af 1 køkken, 2 toiletter - 1 med bad, 3 dobbeltværelser og 2 enkelt, samt 2 separate lejligheder.

de fine stuer er udstyret med smukke store vinduer og skønt trægulv, der gør det også egner sig som yogashala - men ellers er vi udenfor nok ovenpå husets tagterrasser.

huset indbyder til hjemlig hygge med dejlige fællesarealer, køkken og ikke mindst pga hyggekroge i de rummelige stuer, hvis ikke vi er på opdagelse ude på den smukke vulkanø.

Yogaparadiset ligger på den nordlige side af øen en halv times kørsel fra lufthavnen i udkanten af en lille hyggelig kanarisk landsby, Lajares, der byder på flere rare caféer og restauranter. 

selvom vi bor lidt oppe i bjergene er det ikke længere væk fra kysten end der er flere vidunderlige strande indenfor en kort køreafstand, fx las dunas en af øens nationalparker og med mulighed for et besøg på den smukke lille naboø, isla de lobos - se nedenfor...


PRIS

kursus:

2.100 kr for 1.uge - 3.500 kr. for 2.uge


ophold:

fra 30 euro pr. nat for delt dobbeltværelse med mulighed for eget værelse for et gebyr på 20 euro -

derudover kommer transport til og fra lufthavnen som i taxa koster 35 euro samt kost, hvor man skal regne med ca 25/30 euro i døgnet.


HVEM

alle kvinder, der forstår dansk uanset yogabaggrund og niveau kan deltage.


TILMELDING:

tilmelding sker ved indbetaling af depositum = kursets pris på

reg.nr. 0516 og kontonr. 0000227731

angiv E-MAIL + dato

 
AFMELDING

- op til en måned før kursets start tilbagebetales depositum minus 15% i administration

- mindre end en måned før refunderes 50% af depositum ved afmelding

- mindre end to uger før kursets start betyder hele depositum er tabt