stille sadhana retreatstille sadhana retreat

i Ejby ådal


meditativt retreat

en pause med dig selv i fokus...

rammerne for et retreat er vigtige, hvor vi her i Ejby Ådal ved Holbæk fjord er omgivet af den skønneste natur langt væk fra byens lys og støj med plads til fordybelse og indre ro.

Ådalen kursuscenter har perfekte rammer for vores retreat.

begge køn er velkomne!


den fredede Ådal er en helt særlig plet, hvor du finder mange forskellige dyre- og plantearter. De markante skrænter er skabt af smeltevandet ved sidste istid, og den sjældne artsrigdom har fået lov til at udvikle sig på det uopdyrkede areal, som blot har været brugt som græsningsområde. Her findes blandt andet orkideer og den truede vridsnegl og Ådalen er naturbeskyttet som Natura2000-habitat. Billedet th er fra en efterårs-workshop nede i Ådalen, hvor man kan skimte kursuscenteret i baggrunden.


efter morgenyoga får vi en ganske særlig morgengrød serveret med forskellige toppings.

Mens vi selv står for frokosten efter workshoppen med rugbrød, hummus, paté, frugt og grønt praktisk til at smøre en sund madkurv og tage med på tur, fx ad stien ned til kysten et par minutter væk.

Om aftenen får vi et lækkert vegetarmåltid lavet på sunde økologiske råvarer + te/kage...
vi er langt væk byens lys og støj, så der er tit en særlig mørk stjernehimmel, hvorfor man næsten bør gå ud og opleve aftenhimlen -

området er perfekt til at gå på opdagelse med kilometervis af små, fine stier...


udover masser af fordybende meditativ yoga, fokuserer vi på at integrere det i livet udenfor yogamåtten og opleve, at yoga er en anvendelig filosofi med praktiske værktøj til at blive sit eget bedste selv - yoga er en vej til selvrealisering, hvor man kan lære at navigere med kroppen og åndedrættet som et kompas til at mærke sig selv...


yoga er oprindeligt ment som et værktøj til at blive bevidst om sine tanker & følelser og til at lære sig selv at kende, både sine stærke & smidige sider men endnu vigtigere sine stive og svage sider - netop for at kunne gøre noget ved det...


program for weekenden

fredag

ankomst fra kl. 15 og indlogering inden

meditativ yoga                    kl. 17-19

velkomstmiddag                 kl. 19.30

 

lørdag

de 5 meditative tibetanere  kl. 7-9
olietygning

morgenmad                            kl. 9.30

workshop                                kl. 11-13

frokost                                     kl. 13
mauna - stilhed                     kl. 15-17

yoga                                         kl. 17-19

middag                                    kl. 19.30

tratak - meditation                 kl. 21-22søndag

de 5 meditative tibetanere  kl. 7-9

olietygning
brunch                                     kl. 9.30

afrejse senest kl.                     kl. 11 

 


på dette helt fantastiske sted omgivet af den skønneste natur forsvinder støjen og det, der forstyrrer vores naturlige tilstand af indre ro og glæde.


i denne weekend er der mulighed for at genoplade batteriet med masser af fordybende, meditativ yoga med meditation, pranayama, nærvær og stille perioder.


løbet af retreatet er der perioder i
stilhed/mauna.


transport til Ejby Ådal

med offentlig transport til kursuscentret fra København tager det ca. 1t25min inkl. en gåtur de sidste 600 meter fra stoppestedet ‘Nørrevang’ med toget til Hvalsø St. og bus 219 mod Kirke Hyllinge.


i bil tager det ca. 1 time fra København ved afkørsel 15 mod Kirke Hyllinge og fra rundkørslen ved Kirke Hyllinge kirke køres mod vest af Kyndeløsevej, hvor der drejes til venstre ad Sydmarksvej - følg skilte til ‘Kursus Center’ til højre, hvor Kyndeløse Strandvej ligger for enden af Sydmarksvej til venstre. 


vi finder tit ud af at følges...


Adressen er:

KURSUSCENTER ÅDALEN

Kyndeløse Strandvej 22
4070 Kirke Hyllinge
tlf: 47 50 05 05
info@visitaadalen.dk
Kontakt: Birgitte Ettrup
en pause i livet med dig selv i fokus, hvor kontakten med en indre ro genetableres...

november 2022

Tak for endnu en vidunderlig yoga-weekend! 

Man bliver simpelthen bare fyldt op på en fantastisk måde🧘‍♀️🙏 

Lige vedhæftet et billede fra din smukke dekoration 🍁🍁
(se efterårsmandalaen nederst th. ;) 


Kære Britt
Tusinde tak for en fantastisk weekend. Det var en meget stor oplevelse!

Jeg mærker virkelig roen i kroppen og i sindet. Du er bare fantastisk at blive undervist af. Bare jeg boede tættere på dig, så jeg kunne komme tit.

Jeg har haft stress og har sovet rigtig dårligt igennem 10 år. Søvnen har jeg ikke fået på plads endnu; stressen er jeg blevet meget bedre til at håndtere efter jeg har været hos en dygtig coach.

Med det jeg nu mærker efter intensiv yoga i denne weekend, tænker jeg at yogaen vil kunne gøre rigtig meget, da den jo arbejder på flere planer. Kan mærke jeg har meget mere ro i sindet i dag og meget mere overblik.

Men der skal jo nok mere til end en gang om ugen, hvis det virkelig skal rykke på min psyke og søvn.

Jeg går som sagt til yoga en gang om ugen og er rigtig glad for det, men det går ikke så dybt som din yoga. Jeg kom meget mere ind i mig selv med den måde du underviser på.

Det er helt sikkert, at det ikke er sidste gang du har set mig. Jeg er så lykkelig for at jeg fandt dig. Det virkede tilfældigt at jeg fandt din bog (YOGA - en vej til balance), men der var helt sikkert en større mening med det.

Jeg vil glæde mig så meget til næste gang jeg kan komme ind til dig, og komme med en anden gang på retreat.

ElizabethTusind tak for en ualmindelig dejlig weekend. Jeg var helt rørt i går, da jeg kom hjem – taknemmelig for din introduktion til yoga. Det gjorde bare så godt´på krop og sjæl.
BittenDet var ikke mindre end fantastisk!! Det er det bedste jeg gjort for mig selv, udover selvfølgelig at starte på yoga, og blive vegetar.

Når hverdagen er hektisk, med små børn, arbejde og den daglige logistik, så var denne weekend alt hvad jeg trængte til. En weekend med kun mig selv i fokus, og at komme hel ned på jorden, og få både kroppen og hovedet ned gear.
8 timers yoga på 3 dage, det er bare så dejligt, man kunne virkelig mærke at man rykkede sig både i krop og sind, meget mere end man nogensinde kommer af den ugentlige undervisning.
For mig var det også et spørgsmål om at få lidt alene tid (da jeg var afsted uden veninde). Så da Britt foreslog at vi skulle gå en tur i naturen, gerne alene og uden at tale med nogen, så var det lige det jeg trængte til. Normalt når jeg går en tur, så har den enten en bestemt destination eller formål, og også tit sammen med andre, som man så snakker med. Så denne tur var noget helt specielt. Jeg gik bare i et meget langsomt tempo ned til stranden, nogen gange lukkede jeg øjnene og bare hørte mine fødder mod underlaget. På stranden satte jeg mig ned og kiggede på og lyttede til havet. Der sad jeg så i 30 minutters tid, og bare lavede ingenting, som Britt siger "Du skal ingen steder hen". Det var balsam for min sjæl.
Al den ro som jeg fik skabt inden i på denne weekend, har jeg fået taget med mig hjem, og prøver at vedligholde den vedhjælp af de værktøjer vi lærte af Britt. Så i øjeblikket føles det som at jeg går rundt på vat og at verden er lyserød!!

Det var helt igennem fantastisk, alle burde unde sig selv at tage afsted på sådan en weekend!!!
Jeg kan kun anbefale det!!!

Tusind tak til dig Britt fordi du er dig, og giver mig så meget ro inden i, og et afslappet syn på verden omkring mig!!!


Janne 


2024

efterårets yogafordybelse: uge 45 den 8. - 10. november + uge 48 den 29.november - 1. december

forår og efterår i Ådalen

uge 14 fredag den 5. - søndag den 7.april  

AFLYST

uge 45 fredag den 8. - søndag den 10.nov.


 

både forår og efterår holder vi et forløb med meditativ yogafordybelse på det dejlige Ådalens kursuscenter
rent praktisk

et nyistandsat elegant kursuscenter ca 1 time i bil fra København omgivet af skøn dansk natur...

det er en ganske særlig plet, se bare HER

læs mere på deres egen sideÅdalen kursuscenter er beliggende i naturskønne omgivelser med dejlig have og fantastisk udsigt til den smukke kyst - som de selv skriver: indsigt med udsigt


 
MÅLTIDER:

efter morgenyoga er der en særlig lækker morgengrød serveret med forskellige toppings som yoghurt/skyr, granola, ristet kokosmel, figner, dadler, te/kaffe og til frokost forskellige slags brød og hummus med mulighed for at lave en frokostmadkurv - om aftenen får vi en vegetarisk fællesmiddag. 

maden er hjemmelavet lavet af så økologiske råvarer som muligt.

kosten betales direkte til kokken en uge inden pr mobile pay -  pris 250kr i døgnet.


KURSET:

8 timers undervisning + 2 workshops koster 1.800 kr.

workshoppen lørdag formiddag tager udgangspunkt i filosofien bag yoga med gennemgang af yogaens 8 trin.TILMELDING:

tilmelding sker ved indbetaling af depositum = kursets pris på

reg.nr. 0516 og kontonr. 0000227731

angiv E-MAIL, mobil nummer + UGE 


 

AFMELDING

- op til en måned før kursets start tilbagebetales depositum minus 15% i administration

- mindre end en måned før refunderes 50% af depositum ved afmelding

- mindre end to uger før kursets start betyder hele depositum er tabt
YOGA fordybelse i efteråret

efterårsmandalaen opstår og udvikler sig i løbet af retreatet...